Cele mai bune aplicatii – Partea I

In cel mai rau caz, aplicatiile va distrag atentia si va conduc sa pierdeti o perioada importanta de timp. Dar, la maximum, ele va pot face destul de mult mai eficienti si mai productivi. Deci, care merita timpul si atentia dvs.?

In acest episod din aceasta saptamana am sapat in aplicatiile noastre de productivitate preferate si vorbim despre motivul pentru care le iubim atat de mult. In cazul in care nu aveti timp sau inclinatie sa ascultati – sau doriti doar sa verificati aplicatiile despre care discutam – aici este o lista cu aplicatiile noastre de productivitate preferate, impreuna cu o scurta descriere a motivelor pentru care le-am ales.

Daca doriti sa deveniti mai concentrati, mai informati si mai organizati, sper ca veti fi de acord ca aceste aplicatii se afla intr-o liga proprie. (O nota rapida: aceasta lista difera usor de episod, pentru a face articolul mai accesibil.)

1. Focusmate (site-ul web gratuit). Focusmate este una dintre aplicatiile mele de productivitate preferate in toate timpurile. Cand lansati site-ul web, vi se prezinta un calendar in care puteti rezerva o sesiune de 50 de minute pentru a va concentra pe ceva. Site-ul va parteneria atunci cu cineva din intreaga lume care vrea, de asemenea, sa faca ceva de lucru in acea perioada. Apoi, petreceti 50 de minute de lucru cu persoana care lucreaza cu acestia peste video si impartasiti ce ati facut atunci cand sesiunea dvs. de focalizare a fost facuta. Serviciul este eficient pentru a va face mai concentrat si mai productiv. (Scriu acest articol in timpul unei sesiuni de focalizare cu un programator din Boston.)

2. Freedom (Windows, Mac, iOS, Android, $ 29 / an). Eu scriu despre Freedom destul de putin pe acest site si pentru un motiv bun. Libertatea este o aplicatie de blocare a distragerii: dupa ce este activata, nu puteti accesa site-urile si aplicatiile cele mai distragente pentru perioada de timp specificata in prealabil. (O alternativa gratuita pentru Mac: SelfControl.)

3. Libby (iOS, Android, Windows; gratuit). Bibliotecile sunt o resursa incredibila de care prea putini oameni profita. Libby este o aplicatie gratuita, care se conecteaza la biblioteca dvs. locala, care va permite sa rasfoiti selectia lor de carti electronice si audiobook-uri. Daca sunteti un vierme, aceasta aplicatie va poate salva cu usurinta sute de dolari pe an.

4. Audible (fiecare platforma, 15 $ / luna pentru o carte pe luna). Am citit cam doua carti din cauza lui Audible. Audible este un site de audiobook care, pentru 15 USD / luna, va ofera acces la o carte pe luna, impreuna cu doua originale audio (carti audio originale exclusive pentru Audible). Un nebun, impreuna cu Libby, daca esti un devorator de carte.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.