Uneori tot ce trebuie sa faci este sa renunti – II

3. Retineti alte semne ca este timpul sa renuntati. Exista prea multe semnale pe care sa le enumeram, iar Cait aprofundeaza mult mai mult acest lucru in cartea ei. Cateva semne includ sa te auzi spunand acelasi lucru mereu; sa nu poti dormi pentru ca esti atat de iritat de ceva care trebuie schimbat; nefiind prezent in conversatii; si observand ca reveniti la o versiune diferita sau mai veche a dvs. in jurul anumitor persoane.

4. Pregateste-te sa fii judecat – si fii bine cu asta. Ca o persoana care a renuntat la baut, o relatie nesanatoasa cu cumparaturile, un loc de munca conventional si multe altele, Cait a auzit o multime de feedback nesolicitat cu privire la alegerile sale. Aceste opinii pot fi greu de inghitit, mai ales atunci cand provin de la oameni la care ne pasa. Dar Cait spune ca oamenii pot vedea atat cat pot de mult pentru ei insisi si ca judecatile sunt adesea o reflectare a ceea ce oamenii si-ar spune daca ar fi confruntati cu o schimbare similara. Ea sugereaza utilizarea acestor momente critice pentru a se angaja in conversatie si pentru a pune intrebari despre motivul pentru care cineva simte asa cum se simte.

Este nevoie de timp si de introspectie pentru a va identifica valorile si a determina viata dorita. Ideile de mai sus va pot ajuta pe parcursul acelei calatorii, desi Cait observa ca gandurile dvs. vor arata diferit in functie de ce renuntare aveti in vedere.

Nu este un spoiler sa spui ca Cait considera ca fiecare aventura de renuntare a meritat. De fiecare data cand se indeparta de ceva care nu functiona pentru ea, isi putea auzi in cele din urma propria voce. Plin de povesti si informatii, iti recomand cu tarie sa alegi Aventuri in renuntare.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.