Motive

Pentru ca mi-a fost lene sa termin postul asta ieri, am uitat o parte din chestiile care vroiam sa le scriu Oh well.. sa vedem ce imi aduc aminte.

Stiu sigur ca vroiam sa scriu ca am fost ieri pana in bazar ( ca sa imi achizitionez ceva ce poti lua si din magazin sau din MOL, la un pret cel putin dublu, daca vrei sa fii snob ) si am observat ceva care m-a amuzat si in acelasi timp m-a enervat tare. Societatea noastra incepe sa fie dominata de genul de persoane care se duc la munca in Italia si vin la figuri acasa? Adica.. ma intreb si eu. Stiti cu totii ca pt genul asta de oameni au aparut bluze,tricouri,geci,adidasi cu steagul Italiei, sau scris mare ITALIA etc. A.. si sepci am vazut. Ieri am vazut INCA ceva : sosete Pe langa faptul ca erau niste sosete de cacat de lana pe care era steagul Italiei si bineinteles scris cu majuscule ITALIA, erau si 3 cumparatori : 2 marlani ( marlan inlocuieste in situatia de fata termenul barbat ) si o pizda, probabil sotia unuia din aia. Dialog : uiti ăi sâ luam nişti şoseti din aiestea câ-s tari faini da uăi şî mergem la mAmica (atentie, nu mĂmica) şâ-i zicem câ-s din Torino luati. Ahem.. in primul rand, de ce sa faci asta, in al doilea rand NU S-A TERMINAT PERIOADA CONCEDIILOR ? Sa inteleg ca voi nu sunteti acolo la LUCRU, ci va descurcati voi. E ok, voi reprezentati Romania in afara.

Si apropo ca mi-am adus aminte de baietii de Italia. In spatele blocului meu au aparut 2 masini cu numere de Italia ( masini mai scumpe decat cele cu care vin baietii in general acasa, si normal ca nu au venit in perioada concediilor, ceea ce ma duce cu gandul ca nu sunt muncitii banii cu care si-au luat masinile ). Masinile sunt 2 Lancia destul de scumpe, gri inchis, IDENTICE. Proprietarii sunt 2 frati ( mai tigani ei de felul lor ,dar sa nu facem discriminare din punctul asta de vedere ) care s-au gandit ei sa vina la impresie in tara cu 2 masini identice. Pana aici sa zicem ca nu e nimic anormal, le place amandurora aceeasi masina, aceeasi culoare etc (yeah right). Prostia lor se deduce din urmatoarele : au venit din Italia pana acasa 3 ( TREI ) oameni cu 2 masini. DE CE ? Ca sa arate in prostia lor de tigani tarani ca si genul asta de oameni pot avea caracteristica numita snobism in ei, desi in cazul de fata duce in prostie. Pe langa faptul ca au venit 3 oameni cu 2 masini acasa, ca sa arate ca au amandoi, in spatele blocului parcheaza amandoi unul langa celalalt, sa vada lumea CA AU. Si am observat intr-o zi ca nu doar in spatele blocului. Intr-o zi in parcare la Kaufland ii observ pe tinerii tigani bogati si snobi invartindu-se mult in parcare, desi erau destul de multe locuri ici si colo. Nu au renuntat pana nu au gasit 2 locuri de parcare alaturate, ca sa parcheze unul langa celalalt. Erau veniti 2 oameni cu 2 masini, fiecare cu a lui. Thumbs up pt neamurile proaste care ne reprezinta in Italia. Macar de ar fi fost munciti banii pt masini (imposibil de crezut la cineva cu un IQ mai mic decat distanta Suceava – Botosani in kilometri).

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.