Un somn linistit

Un somn linistitDaca ar exista raspunsuri definitive la aceste intrebari, nu le-am fi intrebat inca. Nu exista nici o viata de vis sau un produs de vis care sa poata oferi un somn perfect in fiecare zi a saptamanii, dar cu siguranta exista lucruri care sa contribuie la o viata mai buna. Este o mare mangaiere una dintre aceste lucruri? Sigur ca poate fi.

In ultimii ani, patul nostru si obiceiurile noastre de dormit au devenit subiectul unei cantitati echitabile de intrigi. Pentru un singur lucru, suntem o familie de patru care traiesc intr-un apartament cu un dormitor mic. Oamenii doresc sa vorbeasca despre logistica. Daca exista un subiect de conversatie care a eclipsat altceva in ultimii patru ani, a fost somnyl. Cat de mult dorm, cat de mult dorm si cum ii facem pe cei mici sa doarma.

Cititorii care surprind zgomotele patului nostru in imagini vor sa stie unde ne-am luat spatarul (a fost abandonat in podul casei mele din copilarie inainte ca parintii mei sa cumpere proprietatea!) Si daca l-am pictat (de doua ori!). Si sunt frecvent solicitata sugestii pentru o alternativa fara cruzime la mangaietorul in jos pe care l-am asezat in pat in timpul iernii. Ceva moale si confortabil, dar minus alergenii si pene de gasca. Inteleg vanatoarea, dar pana acum nu am avut o mare recomandare.

Sunt un entuziast al somnului de calitate. Imi place totul in ceea ce priveste ritualul de a trage capacele pe un pat frumos facut si de a urca inauntru. Imi place momentul de a opri lumina, si de stabilire a somnului ca un catelus care a gasit in cele din urma cel mai comfy loc pentru a atipi. In cele mai multe nopti adorm repede, chiar inaintea copiilor si uneori trag de mine dimineata. Ori de cate ori prind ocazia, trag un pui de somn.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.