Simplificarea vietii – Partea a II-a

4. INCET INCET PENTRU FERICIRE

Cand a fost ultima data cand ai incetinit suficient de mult pentru a face ceva care te face fericit? Poate ca alegeti o carte sau petreceti o ora intr-un hobby sau chiar faceti o plimbare pe calea preferata. Este atat de simplu, dar deseori trecut cu vederea, nu-i asa?

5. CUNOASTETI VALOAREA

Am descoperit ca atat de multi oameni se grabesc prin viata facand toate lucrurile pe care societatea le spune sa le faca … fara sa se opreasca sa se intrebe ce valoreaza de fapt.
Stii ce conteaza cu adevarat in viata? Acest lucru este atat de important pentru ca, atunci cand stii ce valorezi si ce nu, poti crea o viata care sa favorizeze cele mai importante lucruri. Va permite sa simplificati spunand „nu” lucrurilor care nu au prea multa valoare pentru a crea mai mult spatiu pentru lucrurile care fac acest lucru.

6. SIMPLIFICATI-VA FINANTELE 

Ati incercat inca plata automata pentru facturile dvs.? Daca aflati ca raspunsul este „nu”, va provoc sa luati in considerare cate ore pe luna petreceti platind facturile, uitand sa platiti facturi si subliniati ca va amintiti sa faceti plati la timp. In zilele noastre, aproape toate companiile care necesita plati va permit sa utilizati o optiune de plata automata. Se schimba viata! Stiind ca facturile dvs. sunt la plata automata reduce stresul uitarii si timpul pe care il petreci in fiecare luna. Daca inca nu ati configurat plata automata pentru facturile dvs., atunci este mai sigur ca incercati acest simplu sfat de viata!
7. CREEAZA O SCHEMA SIMPLA

Se pare ca in cultura noastra a te recunoaste „ocupat” este ca un ecuson de onoare… dar oare altcineva o considera neproductiva si epuizanta? Am fost ocupat din momentul in care m-am ridicat pana m-am culcat doar ca sa-mi dau seama ca tot ma simteam frustrat ca „nu am realizat” nimic toata ziua.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.