Cum sa calatoriti eficient – Partea a II-a

Daca veti calatori in zone cu diferite fusuri orare, profitati de cat de obositi va aflati in prima zi. Faceti tot ce este mai bun pentru a trai in fusul orar in care ati ajuns: prima dvs. zi poate fi incurcata, dar va veti adapta mai repede la schimbare. Puteti sa cititi, sa scrieti ceva, sa coborati la cel mai apropiat restaurant ori sa urmariti televiziunea nationala pentru a va integra in noua lume.

Lucrati pe ceea ce ati pregatit! Aproape niciodata nu obtineti cat mai mult timp de focalizare neintrerupt ca atunci cand calatoriti. Nu pierdeti timpul! Cititi articolele pe care le-ati salvat pentru calatorie, urmariti discutiile TED pe care le-ati descarcat si lucrati la lucrurile pe care le-ati pregatit.

Asigurati-va ca va simtiti ca acasa. Daca sunteti ca mine, cu cat calatoriti mai mult, cu atat mai mult va pierdeti ideea de acasa. De aceea fac tot ce pot pentru a ma aduce acasa; impachetand lucruri care imi plac acasa, ca si felurile mele de ceai si cafea preferate, si chemand pe cei dragi mai des decat mi-ar placea in mod regulat. Daca sunteti ca mine, acest lucru va va da un impuls destul de bun de energie!

Cateva lucruri de cumparare / impachetare, fara de care nu calatoresc:

  • Casti bune de anulare a zgomotului. Sau, cel putin, ochelari de protectie buni. Niciodata nu calatoresc fara castile mele Bose – dar exista casti mari de anulare a zgomotului la multe puncte de pret diferite.
  • O masca de somn care blocheaza lumina. Functioneaza minunat atunci cand trebuie sa dormiti intr-un zbor sau sa dormiti intr-o camera de hotel sau intr-un dormitor care nu are jaluzele.
    Un fier de calcat portabil de imbracaminte. In timp ce majoritatea hotelurilor au fiare de calcat, urasc calcarea, asa ca prefer sa calatoresc cu unul portabil. Exista foarte putine configurari implicate in folosirea unuia si economisesc timp.

Calatorie placuta!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.