Castigand mai putin nu ar trebui sa iti afecteze viata

 

 

Castigand mai putin poate provoca o schimbare reala, semnificativa, dar nu se intampla in mod automat pe masura ce lucrurile dvs. ies pe usa. Trebuie sa fiti deschisi si dispusi sa luati ceea ce invatati despre „lucruri” si sa-l aplicati in alte zone din viata dvs. Am invatat sa ma gandesc la valorile mele si sa iau decizii mai intentionate cu privire la lucrurile pe care le aveam, asa ca atunci cand ma confruntam cu decizii importante (cum ar fi incheierea unei relatii pe termen lung), am stiut sa gandesc limpede cu privire la ceea ce vroiam in viata mea .

Viata simpla m-a imputernicit, dar totusi trebuia sa fac munca grea.

Celalalt dar de a castiga mai putin are mai multe resurse (cum ar fi timpul, energia si banii) pentru a va rezolva problemele in cap, dar din nou, trebuie sa faceti ceva. Am fost in datorii inainte si am fost si in continuare, dar a devenit confortabil cand am inceput sa cheltui mai putine fonduri suplimentare pentru plati suplimentare (nu am mai fost la cumparaturi in fiecare week-end). Castigand mai putin, am avut si mai putine responsabilitati. Asta a creat mai mult timp in programul meu – lucrurile mici, cum ar fi mai putina curatenie si mai putin timp petrecut pentru a decide ce sa fac si cum sa-l petrec cu familia.

Asadar, in rezumat, castigand mai putin poate ajuta cu siguranta la problemele dvs., dar numai daca sunteti dispus sa faceti urmatorul pas. Exista o multime de invatare, experimentare si crestere!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.