Provocarea primaverii vine de la Best Studios: Castiga un city break in 2 la Roma!

Nici bine nu au aparut ghioceii, ca Best Studios a dat startul vacantelor de primavara! Daca primavara nu e, facem, si-a spus managerul Best Studios, care s-a gandit ca cel mai bine pentru modele ar fi sa ia o pauza si sa se relaxeze intr-o binemeritata vacanta la Roma, printre cladiri impunatoare si pline de istorie. Si nu sunt putine potentialele castigatoare, tinand cont de faptul ca Best a reusit sa se dezvolte frumos si armonios in ultimii ani, iar la finele anului trecut numara cu mult mai multe modele decat in anii precedenti, adica nu mai putin de 1000 de modele ce incaseaza venituri colosale gratie sex-appeal-ului care le-a facut celebre.

Best Studios ne-a obisnuit deja sa dea tonul cand vine vorba despre videochat in Romania, oferind surprize si beneficii care surclaseaza orice alte avantaje aduse de un job dintr-un cu totul alt domeniu, doar ca, de aceasta data, a dorit sa ofere ceva diferit, mai aproape de inima modelelor Best. Daca salariul substantial si conditiile luxoase nu le-au dat (inca) pe spate, mult ravnitul city break la Roma pare sa fie o miza destul de vanata de actualele si potentialele modele, motiv pentru care se arata si mai intrigate si determinate sa fie cele mai notorii prezente din videochat.

Si tu poti castiga o vacanta la Roma. Trebuie doar sa ti-o doresti!

City break Roma

Intrucat vorbim despre un studio de videochat care nu limiteaza sansele tinerelor de a se bucura de micile placeri ale vietii, fie ele materiale (sa nu uitam de sumele pe care ajung sa le castige modelele Best) sau personale (programul flexibil este un prim criteriu care le motiveaza sa aleaga aceasta profesie), nu e de mirare ca si o vacanta la Roma poate fi o miza pentru toate tinerele, fie ele actuale sau potentiale modele Best.

Astfel, tot ce trebuie sa faci pentru a intra in marea cursa pentru un city break la Roma este sa incepi colaborarea cu Best Studios in perioada 21 martie – 30 aprilie anul curent! Nu ai niciun target pentru a te califica pentru tragerea la sorti si ai putea avea si mai multe sanse daca ti-ai convinge si cea mai buna prietena sa te insoteasca in vacanta. Cum poti face asta? Simplu! Convinge-o ca la Best Studios este locul ei si, pe langa bonusul de fidelitate / recomandare, pe care il primesti fiindca ai cooptat un model nou, vei avea o sansa in plus sa pleci alaturi de ea in vacanta pe care v-ati dorit-o atunci cand traiati la pragul subzistentei!

Castigatoarea vacantei puse in joc de Best Studios va fi desemnata prin tragerea la sorti din data de 03.05.2018, ora 12:00. Finalul va fi decis de random.org, pentru ca niciun fel de intrigi sa nu apara la auzul numelui celei care castiga excursia. Tot ce trebuie sa faceti este sa va pregatiti aparatul de fotografiat si cele mai sexy tinute! Daca asteptai un motiv in plus pentru a deveni model Best, acum ai ocazia sa intrii cu dreptul si cu sanse de castig in marea echipa Best Studios! MAI e putin pana cand iti vei vedea visul cu ochii!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.