DYI: Toner facial

Cand vine vorba de baie si frumusete, nu va fi o surpriza faptul ca multe femei aleg sa pastreze lucrurile simple si naturale. Unele constata ca tenul lor nu este vara la fel de uscat ca in timpul iernii, motiv pentru care apeleaza la trucuri naturiste care le pot ajuta sa isi recapete stralucirea sezoniera.

In cele mai fierbinti luni ale anului, una dintre caile preferate de a ramane hidratata este prin actiunea ampla a unui toner, care se comporta ca un elixir, o potiune magica ce te va revigora ori de cate ori simti nevoia. Tonerul este, de asemenea, unul dintre acele produse de infrumusetare de origine mistica. Si ce este un produs de infrumusetare fara un ritual?

De acum iti poti prepara propriu toner chiar acasa:

Otet de cidru de mere si apa

Unul dintre acele ingrediente naturale de infrumusetare care cultiva si accelereaza regenerarea pielii. Otetul de cidru de mere atat de omniprezent in remediile naturiste ca poate fi intalnit in tratamentele pentru intestin, pentru par sau chiar pentru podele!

Apa de trandafiri

Urmati-o pe Cleopatra si rasfatati-va cu apa de trandafir! Va puteti prepara propria apa de trandafiri daca dispuneti de trandafiri organici, crescuti in propria curte sau primiti in dar. Sau puteti pastra o sticla de apa de trandafir deja facuta. Puteti aplica apa de trandafir direct pe piele sau se poate dilua cu apa distilata. Adaugati gel de aloe vera pentru o hidratare suplimentara.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.