Fii mai productiv acum – VII

Relocati un dispozitiv pentru a fi dispozitivul dvs. de distragere a atentiei. Acesta este un timp de distragere. Daca aveti mai multe computere – inclusiv un iPad – folositi dispozitivul suplimentar ca dispozitiv de distractie. In acest fel, puteti utiliza un singur dispozitiv pentru a verifica totul: stiri, fluxuri de socializare si mesaje de la prieteni. Acest lucru va permite, de asemenea, sa va concentrati mai usor in fata computerului principal, atunci cand este timpul sa functionati.

Urmariti-va timpul. Pentru a-ti urmari timpul, pastreaza un bloc de notite pe birou in timp ce lucrezi si noteaza-ti ce lucrezi pe parcursul zilei in 15 minute. Exista, de asemenea, o multime de aplicatii pe care le puteti utiliza pentru a face acest lucru pe computer pentru lucrari legate de ecran. Acest ritual simplu introduce un nivel suplimentar de responsabilitate in zilele tale. Cand stii ce lucrezi pe parcursul zilei, iti petreci timpul mult mai inteligent.

Daca vi se pare dificil sa va concentrati si sa fiti productivi acum, cu siguranta nu sunteti singur. Personal am gasit extrem de utile strategiile de mai sus pentru a fi mai indeplinite. Sunt sigur ca si tu vei face asta.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.