Ce sa postezi pe blog? Sfaturi utile

Ai un blog si esti in pana de idei? Nu iti face griji. Cu totii am trecut prin aceasta situatie. Inspiratie nu vine intotdeauna si cel putin la inceput este mai greu. Insa iata cateva sfaturi utile daca ai un blog si esti la inceput:

  • Scrie corect si fa research inainte

Limba romana iti este nativa, dar sunt bloggeri autohtoni care aleg sa scrie in engleza. Indiferent de preferinta ta, asigura-te ca ai scris corect. Exista tool-uri gratuite pe internet, optiunea de speling si grammar in Microsof Office si dex online. Nu este nicio rusine daca mai gresim, cu totii o facem. Ai girja la exprimare, la punctuatie si la regulile de ortografie. Un i in plus sau in minus te poate costa scump. Ai grija cum iti afisezi numele in online deoarece blogul este cartea ta de vizita. Investeste in tine si alege sa tratezi cu seriozitate acest hobby care in timp si prin munca iti poate aduce bani frumosi.

  • Creeaza o comunitate

Cifrele conteaza evident, dar comunitatea este cea mai importanta. Poti avea doar cateva sute de accesari lunare, dar zeci de comentarii si mail-uri de la oameni care te citesc si urmaresc cu drag. Crearea unei coneixuni cu cititorii tai este cel mai de pret reward pe care il poti avea ca blogger. Incearca intotdeauna sa vii cu ceva nou si inedit catre comunitatea ta. Organizeaza concursuri ori de cate ori ai ocazia si impartaseste cu ei idei. Asteapta-te la feedback din partea lor, asculta-le parerile si cere-le sfaturi. De multe ori vei putea afla chiar de la ei ce citesc oamenii pe un blog si astfel iti vei creste popularitatea pe internet, castigand mai multe accesari. De asemenea, vorba circula. Cu un simplu share, cititorul tau te va promova pe tien catre lista sa de prieteni. Ai grija de cititorii tai! Ei sunt cei mai importanti!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.