Brain freeze

Stateam in fotoliu. La televizor. Zapam. Imi atrage atentia un inceput promitator de reclama, si anume:

Daca as avea 5 ani si m-as uita la spotul asta, probabil ca ar fi excelent, pentru ca asa, m-as salva de la a-mi baga degetele in priza si as opta pentru o varianta muuuuuuuult mai distractiva: ia sa curat eu o portocala si sa ajung ca ala! Pe sistemul: uite, mami, fara cap! Bine ca CNA-ul cenzureaza tot felul de chestii care deranjeaza pe unu’ sau pe altu’ prin distrugerea imaginii lor publice perfecte , dar nu catadicseste sa dea un search pe GOAGLE sau pe google, la indemnul presedintelui, la termeni de genul ‘reclama tampita horror xxx no brain’. Avand in vedere ca aceasta reclma e difuzata inclusiv intr-un interval orar care totusi NU presupune DOAR o audienta care beneficiaza de un oarecare discernamant, mi se pare cel putin stupid si ciudat ca nimeni n-a sesizat mizeria. Asta din punctul de vedere al unui copil care are senzatia ca e cool sa faci tot ce vezi la TV; prin urmare, o portocala + un cutit + un copil + reclama vietii != LOVE.

Reclama de la calmogen sau cum se cheama pastilele alea mi se pare de o mie de ori mai buna momentan decat produsul asta scremut de niste minti ai unora care-s Beavis and Butthead wannabes. More like Butthead and Biggerbutthead. LAME!

P.S. Esential e ca Badea instiga la violenta. Reclama asta la ce instiga ?…sau daca esti masochist nu se pune..masochistul nu e violent..decat cu el. Deci da, nu se pune.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.