Inainte sa luati decizii, asigurati-va ca merita

Timpul, energia si banii sunt valorosi, astfel incat data viitoare cand veti schimba ceva pentru ceva (efectuand o achizitie sau adaugand o alta sarcina in lista de sarcini), asigurati-va ca merita. Daca nu puteti explica rapid modul in care ceva adauga valoare vietii dvs., cotele nu sunt. Ori de cate ori decideti sa faceti sau sa cumparati ceva, asigurati-va ca va intrebati la ce renuntati pentru a face acest lucru. Tineti minte imaginea de ansamblu si asigurati-va ca nu renuntati la ceea ce doriti cel mai mult pentru castigurile pe termen scurt.

Sentimentele dvs. conteaza si ele sunt adesea indicii pe care le puteti folosi pentru a va ajuta sa luati decizii mai intentionate.

Daca faceti ceva care va face sa va simtiti trist, anxios sau suparat, este important sa va intrebati de ce. Faceti ceva ce contravine valorilor dvs. de baza? Sau aveti nevoie de mai multa odihna si sprijin? Nu toate sentimentele negative sunt rele, dar merita mereu sa le asculti. Aceleasi inele sunt adevarate pentru sentimentele tale pozitive; cu cat intelegeti mai mult ce va face sa va simtiti fericiti si sprijiniti, cu atat mai mult va puteti crea in mod intentionat o viata pe care o iubiti.

In cele din urma, verificati-va si asigurati-va ca sunteti sincer cu dvs., pentru ca daca nu sunteti, nici unul dintre celelalte raspunsuri nu conteaza.

Nu este intotdeauna usor sa stiti cu siguranta, dar uitati-va in inima dvs ca indrumare. Daca ceva se simte „oprit”, este posibil sa trebuiasca sa explorati mai departe cateva din experientele dvs pentru a intelege cine sunteti si ce doriti cu adevarat. Uneori exista mai mult pentru a construi o imaginea de ansamblu decat ceea ce va vine in minte pentru prima data.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.