Sfaturi pretioase pentru calatoriile in familie!

O calatorie ecologica alaturi de familie s-ar putea sa ne prinda foarte bine din cand in cand. Calatoriile cu avionul, desigur, nu au un impact semnificativ asupra mediului, dar exista multe lucruri pe care le putem face pentru a diminua impactul nostru asupra mediului in alte moduri. Ce putem face pentru a nu influenta negativ mediul inconjurator in incercarea noastra de a ne bucura de o calatorie in familie?

Obiecte reutilizabile
Uneltele reutilizabile, de diferite dimensiuni, sunt un lucru putin descurajator, in special pentru persoanele care se deplaseaza pe distante lungi. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitati niciodata sa aduci cu voi o sticla de apa din otel inoxidabil izolata pentru fiecare membru al familiei. Doua recipiente mici din otel inoxidabil pentru pranzuri si gustari sunt si ele foarte de ajutor in cadrul unei calatorii. Le puteti umple cu gustari de pranz!

Cumparati local
Fie ca este vorba de o vizita in zona fermierilor, fie de o excursie prin piata ecologica a orasului, una dintre partile preferate ale unei calatorii este explorarea optiunilor locale pentru cumparaturile de bacanie. Va puteti delecta cu paste preparate local, legume si branzeturi locale de primavara, vin de tara si paine de la o brutarie. Cumparaturile locale inseamna ca economia locala este sustinuta si veti obtine un gust placut, pe care altfel nu l-ati avea.

Respectati regulile de reciclare
Fiecare oras are reguli diferite (si facilitati) care determina ce poate si nu poate fi reciclat. Ele sunt de obicei destul de simple, disponibile pentru a fi citite pe site-ul municipal, si un lucru bun sa va familiarizati cu ele daca stati intr-un loc pentru orice perioada de timp.

Bucurati-va de mese in picioare
Aceasta inseamna o reducere semnificativa a cantitatii de consumabile pe care o utilizati in timp ce va aflati departe, si veti ajunge sa fiti atentia la locurile si sunetele unui loc din confortul unei cafenele confortabile; chiar mai bine daca sunteti in masura sa va bucurati de o gustare in aer liber!

Exploreaza in aer liber
O parte a calatoriilor ecologice inseamna un efort de a va bucura de mediul insusi. Petrecerea unei zile la plaja si cunoasterea florei si faunei locale este una dintre caile preferate de a cunoaste un nou loc.

Ca intotdeauna, calatoria nu trebuie sa fie perfecta, scopul este sa incercati. Ce zici o calatorie atipica? Ce sfaturi de calatorie puneti intotdeauna in practica?

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.