Ganduri primaveratice

Ghid de cadouri pentru primavaraAm primit mai multe intrebari pe tema daca ma pot ocupa intr-o perioada rezonabila de timp de copii si cadouri si despre ce sa fac cu ei. Dupa aproape cinci ani in acest moment, cred ca sunt in masura sa spun ca fac fata cu biro de cele mai multe ori. Nu a fost usor, dar am reusit sa imbin blogging-ul cu munca si viata de familie. Incerc sa ma ocup de mine in acelasi timp si asta inseamna ca tin si la relatia cu cei din jur.

In perioada primaverii imi place sa fac cadouri. Nu neaparat palbabile, dar imi place sa daruies. Iata cateva dintre truismurile mele personale:

+ Copiii sunt magii. Le plac lucrurile mici. Si chestiile stralucitoare. Nu conteaza daca trebuie sa o rastoarne dintr-o baltoaca de caine, daca o gasesc pe trotuar, sunt sanse sa-l duca acasa si sa-l scape. Comoara! Acest lucru este adesea foarte dulce si, uneori, foarte brutal.

+ Punctele de poarta se misca constant. Incepand cu scoala, participand la mai multe petreceri de aniversare, mergand la casele altor persoane pentru playdates, toate au capacitatea de a schimba perceptiile copiilor nostri si chiar dorintele cu privire la … chestii. Cred ca parintii pot pune bazele si pot stabili limite bazate pe valorile familiei, dar numai timpul va spune cum ar putea sa se manifeste in cele din urma la copiii nostri pe masura ce cresc. Cu totii navigam intr-o lume in care ne confruntam cu alegerile si valorile altor persoane si, in cele din urma, trebuie sa decidem pentru noi insine ceea ce pretuim sau apreciem sau pe ce dorim sa ne cheltuim banii.

+ Nu exista reguli care sa spuna ca trebuie sa faceti tot ce face oricine altcineva cu privire la copii si jucarii. Fiecare dintre noi are pragul propriu pentru aceste lucruri: propriile obiceiuri familiale, propriile bugete, placeri si neplaceri, propriile constrangeri legate de spatiu, bunicii nostri iubitori de daruri (sau nu).

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.