Deodorant homemade

Ati experimentat magia deodorantelor homemade? Ei bine, acestea actioneaza mai bine decat orice alt deodorant – conventional sau natural – pe care l-ati incercat vreodata. De ce sunt atat de speciale deodorantele homemade? Fiindca sunt compatibile cu chimia corpului.

Uleiul de arbore de ceai si lavanda au avut mirosul intens, iar in combinatie cu bicarbonatul de sodiu si uleiul de nuca de cocos se transforma intr-o textura ideala care inlatura si tine la distanta mirosurile neplacute. Mergand mai departe, exista persoane care isi customizeaza reteta si ii adauga unt de shea.

Deodorantul homemade va da rezultate inca de la prima aplicare, moment in care veti constata cu surprindere ca iritatiile rezultate in urma epilatului vor disparea, oferindu-va o piele absolut perfecta. De ce este o alternativa mai buna in raport cu deodorantele din comert? Motivele sunt multe si destul de relevante. Acestea sunt extrem de eficiente, naturale, nu ataca pielea si miros extraordinar, fiindca au in compozitie uleiuri esentiale (nu arome). Totodata, va obisnuiti sa aveti grija de corpul vostru, prepararea lui devenind o tehnica aproape intima, in care puneti pret pe calitatea produselor de ingrijire pe care urmeaza sa le folositi.

Totusi, este indicat ca intai sa testati deodorantul homemade, si abia ulterior sa decideti daca va este sau nu avantajoasa utilizarea lui. De ce? Pentru ca involuntar este foarte posibil sa sufereti de anumite alergii si unul dintre ingrediente sa le activeze.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.