5 moduri de a gasi calm in aceasta perioada – I

In aceste zile, calmul se poate simti evaziv. Anxietatea vine si merge in valuri si este greu sa fii productiv acum. De calm avem nevoie de cel mai mult, nu de productivitate.

Indiferent daca lucrati sau nu chiar acum, investitia in calmul dvs. va poate ajuta sa realizati lucrurile pe care doriti sa le faceti. In loc sa te fortezi sa te descurci, o stare de spirit calma iti permite sa devii mai amabil cu tine intoata ziua. Vei putea sa te concentrezi cu mai multa usurinta atunci cand mintea ta este asezata, intrucat mintea ta ocupata nu va genera ganduri distractive care iti dezactiveaza atentia in timp ce lucrezi.

Daca sunteti in cautarea catorva strategii care sa va ajute sa deveniti mai calm, mai jos sunt cateva dintre modalitatile in care investesc in mine. Sunt increzator ca vor functiona si pentru tine.

Deveniti angajat cu ceva (orice).

Cu totii avem nevoie de ceva cu care sa ne angajam pe parcursul zilei, indiferent daca lucram sau nu. Rareori ne simtim la fel de nemotivati ca atunci cand nu avem nimic de facut. In momentul de fata, unii dintre noi avem mai mult timp liber, iar altii avem mai putini (in special cei care avem de lucru cu copiii acasa). Daca va aflati cu mai mult timp liber decat de obicei, luati in considerare sa luati un proiect nou si mare. Reduceti-va la invatarea unui nou limbaj de programare sau a unui instrument. Efectuati un nou proiect de renovare a casei sau luati o clasa online. Daca cautati mai mult calm, cautati ceva cu care sa va angajati.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.