Cum sa lucrezi de acasa (intr-o perioada dificila) – I

In aceste zile, poate fi dificil sa gasiti un echilibru intre a fi informat si a fi concentrat.

In comparatie cu lupta impotriva unei pandemii globale, munca nu se simte atat de importanta. In comparatie cu o pandemie, probabil ca nu este. Dar acest lucru nu schimba faptul ca multi dintre noi lucram de acasa chiar acum si ca tot trebuie sa terminam lucrurile in timp ce ne concentram asupra muncii si sa fim la curent cu un flux constant de actualizari de stiri.

Aceasta nu este „normala” sa lucreze de acasa in niciun fel. Cu toate acestea, in timp ce te bazezi intr-o noua rutina, am inclus cateva dintre sfaturile mele preferate pentru a lucra de acasa in perioadele dificile de mai jos. Acestea sunt strategii care au functionat pentru mine, in timp ce incerc sa gasesc un echilibru chiar acum. Cred ca si ei vor lucra pentru tine.

Da-ti timp sa te stabilesti in sarcini importante si ai rabdare cu tine. O minte ocupata face dificila concentrarea. Acorda-ti cateva minute mai mult decat de obicei pentru a te angaja in sarcini importante care necesita un grad mai mare de concentrare. Probabil ca vei avea nevoie de acea perioada, astfel incat mintea ta sa se poata stabili putin. Nu va faceti prea greu cu dvs. in timpul acestei ajustari – aproape toata lumea se confrunta acum.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.