Cum sa calatoriti eficient – Partea I

Creati o lista de ambalare prestabilita, care contine tot ce ati putea vreodata sa doriti. Aceasta este una dintre strategiile mele preferate pentru a salva o tona de timp de fiecare data cand calatoresc. Am un fragment de text care contine toate lucrurile pe care as putea vreodata sa le impachetez vreodata pentru orice calatorie. Pe lista gasim totul, de la o centura de calatorie, pana la un comutator Nintendo, la informatii tiparite despre zborurile mele.

Planificati inainte schimbarile fusului orar. Daca veti trece peste fusurile orare, schimbati trezirea si ora de culcare cu o ora sau doua inainte de a pleca, pentru a face schimbarile fusului orar mai rare. Cand incepeti sa calatoriti, mancati si dormiti intr-un program coerent cu locul in care mergeti. Acest lucru va ajuta sa va indreptati mintea spre locul in care mergeti. Este important sa subliniezi faptul ca schimbarea fusului orar este ceva normal, peste care puteti trece prin exercitiu.

Gasiti un card solid de recompense de calatorie. Daca calatoriti des, o cartela de recompense excelente de calatorie va poate oferi acces la saloanele aeroportuare, asigurarea de calatorie globala, intarzierea calatoriei si asigurarea de anulare si chiar upgrade-urile camerelor de hotel. Nu mai vorbim de faptul ca va poate oferi punctele de care aveti nevoie pentru a merge pe o calatorie gratuita din cand in cand. Cartea mea preferata pentru acest lucru este cardul American Express Platinum, dar acesta are o taxa anuala destul de mare.

Planificati-va in jurul intreruperilor de la rutina dvs. Cand vine vorba despre cat de disruptiv poate fi, calatoria este infinit mai usor de a planifica in prealabil timp. Inainte de a iesi, programati timp pentru a face exercitii, a medita si a va mentine obiceiurile. De asemenea, imi place sa gasesc optiuni pentru mese sanatoase din timp, precum si restaurantele pe care vreau sa le verific, deci nu recurg la comenzi.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.