Gata cu procrastinarea

Cu atat de multi dintre noi care facem cunostinte pentru o viata, munca noastra este foarte nestructurata. Aceste trei tactici simple va permit sa va responsabilizati si, in consecinta, va fac semnificativ mai multe sanse de a va duce la bun sfarsit munca.

1. Obtineti un termen.

Ar trebui sa poti simti ca termenele se apropie. Exista o multime de tactici de productivitate si hacks acolo – dar aproape nimic va va face la fel de concentrat sau productiv ca un termen limita de abordare rapida. Daca nu aveti un termen limita pentru un proiect nestructurat, obtineti unul. Daca un proiect este atat de mare incat nu poti simti ca se apropie termenul limita, cereti termene pentru repere majore cu proiectul. Cu toate acestea, oricum trebuie sa obtineti un termen. Spuneti cuiva despre termenele dvs., pentru o mai mare raspundere.

2. Pentru responsabilitate instantanee, declansati Focusmate.

Sau ca alternativa, lucreaza alaturi de cineva care este atat de concentrat pe cat doresti sa fii. Am scris despre Focusmate destul de mult in ultima vreme, dintr-un motiv intemeiat: este o modalitate de a va trage instantaneu la raspundere pentru ca lucrati la ceva pe care ati blocat. Site-ul web functioneaza prin echiparea dvs. – prin video live – cu cineva care, de asemenea, doreste sa se concentreze asupra muncii pentru un bloc de timp de 50 de minute. Este unul dintre cele mai bune site-uri web de productivitate si va permite sa intrati instantaneu in modul hyperfocus.

3. Gasiti un partener de raspundere.

La inceputul fiecarei saptamani, sotia mea imi trimite prin e-mail cele trei lucruri principale pe care doreste sa le realizeze in cercetarile sale in acea saptamana. Si apoi, la sfarsitul saptamanii, ea urmareste acest email pentru a-mi spune cum au decurs lucrurile. Este un ritual simplu care ii ia doar cateva minute si este toata motivatia de care are nevoie pentru a realiza aceste lucruri. Gasiti un partener de raspundere pe care il puteti actualiza in munca dvs. in fiecare saptamana; trimiteti-le intentiile si obiectivele dvs. si verificati-le cu ei cand s-a terminat saptamana pentru a le spune cum a decurs.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.