Cat de productivi va face smartphone-ul?

Intrucat smartphone-ul dvs. este un instrument, poate fi considerat drept masura in care veti deveni mai productiv. In cadrul acestui experiment de productivitate, de obicei imi folosesc telefonul ca smartphone, imi verific mesajul vocal, fac apeluri telefonice importante si ma ocup foarte rapid de Instagram.

Am o memorie mai buna dupa ce mi-am stricat iPhone-ul. Fiecare tehnologie din viata ta este un instrument – nimic mai mult, nimic mai putin. Puteti alege sa va faceti mai productiv sau doriti sa pierdeti timp cu acesta. Desigur, aveti o serie de lucruri pe care le puteti folosi atunci cand doriti sa fiti productivi sau nu.

Cred ca exista doua intrebari foarte importante pe care le poti pune daca vrei sa devii mai productiv atunci cand folosesti smartphone-ul.

  • Ce lucruri face telefonul mobil in locul tau? Cred ca aceasta este o intrebare care merita pusa cand vine vorba de toata tehnologia. Iti „angajezi” telefonul smartphone pentru a fi la curent cu prietenii, sau iti doresti dispozitivul pentru GPS si internet mobil? Sa fii constient de cum sa-ti folosesti smartphone-ul este o modalitate excelenta de a fi productiv pe smartphone.
  • Cat de des cazi intr-o gaura neagra a productivitatii? Daca sunteti mult mai disciplinat decat mine, puteti sari cu siguranta aceasta problema. De multe ori cad intr-o „gaura neagra” a productivitatii, in care imi dau mintea sa „autopilotez” si sa ma invart intre aplicatii fara sa ma gandesc la asta. Daca de multe ori va incadrati intr-o gaura neagra de productivitate pe smartphone, fiti mai atenti data viitoare cand il utilizati.

Smartphone-ul meu m-a salvat intotdeauna de plictiseala si de situatiile penibile. Dar este nevoie de putina reflectie, nu sunt sigur ca acesta este un lucru bun.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.