O garderoba minimalista

Sunt o impatimita a garderobei minimaliste, care poate fi orice altceva decat plictisitoare.

Vazand dulapul dvs. poate fi un efort incredibil de intimidant, nu? Daca va uitati la dulap si incepe sa transpirati, atunci va voi fi noul cel mai bun prieten. (Sper, chiar imi plac prietenii noi.)

Pentru a va perfectiona si simplifica dulapul, va vom defini stilul, veti crea o uniforma si veti gasi piesele de la baza dulapului dvs. minimalist.

Doriti sa va simplificati stilul si sa creati un dulap mai minimalist? Aceste sfaturi de stil va ajuta!

#minimalism #capsulewardrobe

DEFINITI STILUL

Daca nu stiti ce stil va defineste, nu stiti nici ce nu va place.

Imaginati-va omul care vreti sa deveniti in sase luni. Este o persoana sigura pe sine? Primeste respectul cuvenit la locul de munca? Este un model pentru copii?

Deci, de ce vrei sa-ti cuceresti dulapul o data pentru totdeauna?

Mai intai, alegeti aproximativ cinci cuvinte care definesc modul in care doriti sa va simtiti in haine. Poate doriti sa va simtiti increzatori, apropiati sau bucurosi. Apoi, alegeti aproximativ trei cuvinte pe care doriti ca stilul dvs. sa le reflecte. Ganditi-va in genuri cum ar fi boho, clasic, romantic sau chic.

 

Acum ar trebui sa puteti spune: cum doriti sa va simtiti in hainele dvs., tipurile de tesaturi de care sunteti atrasi si detaliile specifice pe care doriti sa le vedeti mai mult in dulapul dvs.

Odata ce aveti o mai buna intelegere a ceea ce face stilul dvs. unic, puteti detoxifica orice nu se potriveste cu acesta. Ati observat ca sunteti atrasi de un aspect mai simplist, dar cumva ati acumulat o gramada de modele sau topuri cu print-uri complexe?  Scapati de hainele care nu va aduc bucurie si pastrati-le pe acelea care vi se potrivesc si pot fi purtate in diferite combinatii. Axati-va pe hainele cat mai versatile si nu uitati, nu haina face pe om!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.