Acceptati limitele si faceti atat cat puteti in fiecare zi

ACCEPTATI LIMITARILE DUMNEAVOASTRA

Aveti timp si energie limitata. In timp ce stiu ca acest lucru pare evident, daca sunteti ceva ca mine, s-ar putea sa nu acceptati intotdeauna acest lucru. Lucrul este ca, indiferent cat de mult vreau sa-l resping, trebuie sa accept ca am limite. La fel ca oricine altcineva, am 24 de ore in fiecare zi (si daca nu petrec cel putin 8 ore de somn, nu sunt un om fericit).

Si realist? Nu sunt un fel de guru de productivitate. Exista doar atat de mult pot sau vreau sa fac in fiecare zi. Din nou, acest lucru ar putea parea evident, dar permiteti-mi sa va spun ca acceptarea cu adevarat a limitelor mele a fost uriasa; cand iti dai seama cat de putin timp ai, iti dai seama ca trebuie sa fii calculat cu ceea ce faci cu el.

FOCUS PE CE VA INTERESEAZA MAI MULT

Ceea ce ma aduce la punctul meu urmator – concentrati-va asupra a ceea ce conteaza cel mai mult! Odata ce acceptati ca aveti resurse limitate, devine o chestiune de prioritati – cum doriti sa va petreceti timpul si energia pretioasa?

Toata lumea va avea un raspuns diferit la aceasta intrebare, dar cel mai important lucru este sa fiti la fel de sincer cu voi insiva. Uneori e usor sa fii prins in asteptari sau sa te distragi sa-ti urmaresti obiective mari stralucitoare, dar daca de aici provine motivatia ta, e usor.

INCEPETI CU INCEPUTUL

Stiu ca de multe ori, se poate simti ca tot ce exista, conteaza si nu este la nimic de renuntat. Exista munca, familie, angajamente sociale si mai multa munca, case de ingrijire si un milion de alte lucruri care trebuie facute.

Dar exista inca doar 24 de ore pe zi. Daca nu luati o decizie intentionata cu privire la ce sa renunti, atunci universul va decide pentru dvs. S-ar putea sa fie sanatatea, relatiile sau cariera – in cele din urma, la ceva trebuie sa renuntati.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.