Cum lucram acasa atunci cand avem copii – IV

Daca aveti copii acasa, aveti grija de ei in schimburi despartite daca si partenerul dvs. este acasa. Prietena mea Laura Vanderkam are o scriere excelenta despre modul in care ea si sotul ei au grija de cei cinci copii in timp ce lucreaza amandoi de acasa – inclusiv sa aiba grija de ei in schimburi, in timp ce tranzactioneaza ora sau doua ocazionale cu unul. alta pe tot parcursul zilei. Daca sunteti acasa singur cu copiii, utilizati, de asemenea, ore de dimineata si de noapte – in timp ce copiii sunt adormiti – in avantajul dvs. Oferiti-le copiilor dvs. distractii deosebit de satisfacatoare (cum ar fi timpul ecranului) pentru momentul in care sunteti in convorbiri sau in intalniri importante

Creati un „mod de invizibilitate” cu toti ceilalti din casa. Daca va auto-izolati cu un coleg de camera, partener sau familie, este important sa aveti un semnal exterior ca lucrati, astfel incat sa nu va intrerupa inutil. Am un birou de acasa, asa ca inchid usa biroului. Sotia mea, care a lucrat sporadic de acasa pana astazi, fie poarta casti, fie lipeste o nota post-it pe spatele computerului care spune ca este concentrata.

Comunica mai bogat cu echipa ta. Prezenta altor oameni este motivanta. Daca veti face fata in fata cu colegii in fiecare zi si sa lucrati de acasa, probabil ca veti simti ca aveti o energie putin mai mica pe parcursul zilei. Din acest motiv, depune un efort deliberat pentru a comunica intr-un mod mai bogat cu cei din echipa ta. Daca de obicei trimiteti cuiva un mesaj prin Slack, ridicati telefonul in schimb. Daca de obicei discutati cu cineva la telefon, sugerati-va intalnirea pe Skype sau Zoom.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.