Motocultivatorul – după ce să mă ghidez când cumpăr unul?

Nici gospodarii n-au scăpat de pasiunea societății actuale pentru gadgeturi, cel mai dorit, dar și cel mai scump dintre ele fiind motocultorul profesional. Sunt importante și foarte utile în grădina, oferă o mână de ajutor la cultivarea plantelor și legumelor. Se folosesc cu precădere atunci când uneltele de grădinărit nu dau randament și doar îngreunează munca.

Dacă nu vrei ca motocultorul să ajungă și el lângă celelalte “gadgeturi” pe care ai renunțaț să le mai folosești, cum ar fi banda de alergat sau vechea motocoasă electrică, citește, fii sigur că îl alegi pe cel care lucrează eficient și îmbunătățește vizibil calitatea muncii.

Care sunt criteriile standard de diferențiere a motocultivatoarelor de grădina?

  1. Dimensiunea: un motocultor mai mare nu este obligatoriu și unul mai puternic. În schimb, e foarte posibil să aibă o greutate mai mare și să fie mai incomod de pus în practică.

  2. Puterea motorului: e una dintre informațiile pe care le găsești pe fișa produsului achiziționat sau în lista de specificații furnizată de magazin sau producător.

  3. Brandul: eu, la fel ca și alții, sunt sceptic în ceea ce privește numele de branduri despre care nu cunosc prea multe și nu găsesc un feedback atât de stufos pe cât mi-aș dori. Tocmai de aceea merg pe mâna brandurilor cu care am mai avut contact sau despre care pot afla ușor cum au ajuns să producă și să vândă – clienții sunt deseori cel mai bun semn al calității.

  4. Combustibilul: ce e electric mi-e întotdeauna mai la îndemână, știind că nu sunt genul care să-și bage mâinile prin ulei, benzină, motorină, dar sunt, în același timp, conștient că puterea unui motocultivator electric nu e niciodată la fel de mare precum cea a variantei motorizate cu benzină. Pe http://www.motocultorbun.ro/ sunt scrise câteva rânduri mai cuprinzătoare decât ce aș putea eu să vă spun despre motoarele motocultoarelor.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.