Ce tip de frigider ti se potriveste?

Industria electrocasnicelor a luat prin asalt consumatorii care inca folosesc variantele rudimentare ale noilor tehnologii. Sectorul frigiderelor inteligente poate fi un topic de discutie, data fiind evolutia in piata a celor mai iubite aparate si feedback-ul de care se bucura brandurile sonore. Tinand cont de faptul ca gamele de produse sunt extrem de variate, trebuie sa tineti cont, inainte de toate, de nevoia care va determina sa faceti o noua achizitie.

Frigiderul cu o singura usa / cabinet

Este cel mai intalnit tip de frigider, modelul clasic care inca se regaseste in majoritatea locuintelor. Unele modele au congelatorul incorporat, altele vin fara congelator, in timp ce altele au usa separata la congelator. Utilitatea acestor frigidere deriva din faptul ca nu ocupa mult spatiu, au un consum energetic redus si sunt relativ accesibile.

Frigiderul cu doua usi

Acest model este unul extrem de iubit, incorporand numeroase avantaje. Frigiderul se comporta excelent in raport cu o combina frigorifica, avand congelatorul pozitionat in partea de sus si avand o compartimentare extrem de practica.

Combina frigorifica

Combina frigorifica incorporeaza deopotriva frigiderul (in partea de sus) si congelatorul (in partea de jos), fiind o varianta ideala pentru famiiile mari, punandu-le la dispozitie spatiul necesar congelarii in voie a alimentelor.

Frigider sau combina frigorifica de tip Side by Side

Sau, mai simplu, genul de aparat frigorific tipic american, ale carui usi se deschid pe verticala, in oglinda, avand in partea stanga congelatorul, iar in cea dreapta frigiderul. Aparatul are dimensiuni mai mare, dar si capacitatea spatiului creste in proportii odata cu acestea, incorporeaza multe functii benefice, de tipul No Frost, astfel ca nu mai necesita dezghetarea manuala. Din nou, este ideal pentru o familie numeroasa, iar pretul este propulsat in top.

Lada frigorifica sau congelator

Ambele aparate sunt concepute pentru inghetare / congelare, au dimensiuni reduse si ating un prag maxim de 2000 Lei.

Asadar, gamele de frigidere sunt extrem de variante, iar capcana preturilor va paste la orice pas. Inainte de a face o achizitie trainica si a investi consistent intr-un aparat ce incorporeaza tehnologii de top, analizati-va bugetul si nevoile, inspectati piata in prealabil si ulterior, tragand linie, luati cea mai intealapta decizie care sa va satisfaca pe deplin asteptarile si nevoile.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.