Strategii pentru o bucatarie bine proiectata

Care este cea mai importanta camera din locuinta? Pentru multi, bucataria pare sa atraga toate privirile. Ne place sa manancam, sa gatim si sa petrecem timpul cu familia, iar bucataria este locul unde putem sa facem totul. Cu programele zilnice de astazi, orele de masa sunt adesea singurele momente pe care familiile trebuie sa le petreaca impreuna. Deci, cum puteti avea bucataria perfecta pentru stilul dumneavoastra de viata, dar sa si ramaneti in bugetul presetat?

Unul dintre pasii cei mai importanti din orice proiect incepe cu un design minunat. Nu este vorba numai de aspect, ci mai mult despre functia si adaugarea de valoare pentru viata ta. Mai mult decat orice alta camera din casa, o bucatarie trebuie sa fie bine gandita, atent configurata si conceputa pentru a gazdui mai multe functii. Probabil ca va petreceti mai mult timp in bucatarie decat orice alta camera si de aceea este foarte important sa incepeti cu un design minunat.

1. Evitati izolarea. Pentru multe familii de astazi, bucataria este inima casei si ar trebui sa fie un loc unde oamenii se pot aduna, distreaza si relaxeaza – nu doar gatesc. De aceea o bucatarie open space in care se mizeaza pe o plita incorporabila functioneaza atat de bine. Luati in considerare necesitatile familiei inainte de a alege un plan de bucatarie.

2. Planificati un aspect functional. Daca va place sa gatiti si sa va bucurati de mese alaturi de familie si prieteni, nu este nimic mai frustrant decat o bucatarie care nu functioneaza bine. Majoritatea modelelor de astazi urmeaza triunghiul de baza al bucatariei de lucru a chiuvetei, a frigiderului si a gamei de incorporabile, in frunte cu plita incorporabila, pentru a maximiza functionalitatea. Dar luati in considerare si propriile dvs. nevoi.

3. Alegeti o locatie buna. Daca intentionati sa faceti bucataria inima casei dvs., alegeti o locatie care o conecteaza cu toate celelalte puncte importante de circulatie. Daca bucataria dvs. ancoreaza camera mare a casei dvs. sau va ofera acces la garaj printr-o camera de spalare sau spalatorie, este o modalitate excelenta de a realiza acest lucru.

4. Includeti spatiu de stocare amplu. Exista atat de multe accesorii si aparate disponibile pentru bucatarii moderne, incat este usor sa te simti coplesit si sa uiti de depozitare. Nu subestimati cat de mult va fi nevoie de depozitare pentru alimente, tacamuri si toate gadgeturile pe care intentionati sa le achizitionati pentru stocare.

5. Achizitionati o hota incorporabila. Sa recunoastem, oamenii iubesc sa stea in bucatarie – mai ales atunci cand exista ceva de gatit la plita incorporabila care pe deasupra miroase si delicios. Pentru familii, o hota de bucatarie poate ajuta bucataria sa aiba un spatiu in care toata lumea se poate aduna si petrece timp. Spatiul si aspectul bucatariei vor afecta eficienta hotei dvs., deci nu este pentru toata lumea. Dar merita luata in considerare.

Adevarul este ca designul minunat al bucatariei este mai putin despre aspect si mai mult despre modul in care functioneaza. Designul excelent se traduce intr-o casa care functioneaza mai bine si costa mai putin. O masa excelenta nu trebuie sa coste mai mult decat una obisnuita. Trebuie sa inceapa cu o reteta buna, sa aiba ingrediente de calitate si sa fie executata cu incredere si executie in bucatarie, unde o plita incorporabila v-ar fi de mare ajutor.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.