Simplificarea vietii – Partea I

1. DECLUTTER IN CASA

Exista atat de multe moduri in care „mai putin este mai mult” poate deveni o realitate, iar in casa ta este cu siguranta unul dintre ele! Mai putine „chestii” inseamna mai putin pentru a curata, pentru a gasi un loc pentru, a va plimba si in cele din urma inseamna mai mult timp liber, mai mult spatiu si mai mult calm.
Aici am inceput calatoria mea simpla de viata (acum aproape un deceniu!) Si la acea vreme, nu mi-as fi putut imagina niciodata toate modalitatile semnificative prin care mi-ar schimba viata . Am acum mai multa libertate, usurinta si bucurie in viata mea decat mi-as fi putut imagina vreodata.
Daca doriti sa faceti acest prim pas puternic de declasare a locuintei dvs., atunci va invit sa descarcati o copie a Mindful Decluttering , un ghid gratuit de declutter pas cu pas.

2. IMBRACATI-VA SIMPLU

Fiind un fost proclamat shopaholic, voi fi primul care va va spune ca simplificarea garderobei dvs. este mult mai eliberativa decat au fost vreodata orice cumparaturi. A avea un dulap complicat imi costa bani, timp (cumparaturi si faceti rufe) si linistea mea.

Poate ca te-ai regasit in ciclul cumparaturilor emotionale si la un moment dat. Se dovedeste ca purtarea de piese dintr-un garderoba simpla pe care am acumulat-o intentionat se elibereaza. Intrucat, cumpararea de lucruri pentru a ma simti mai bine a adus mult stres.

3. INCERCATI MANCARE SIMPLA

Cred ca un singur loc in care multi oameni se confrunta cu stres si haos este in bucatarie. Planificarea meselor, cumparaturile alimentare, gatitul … totul se poate simti ca o povara grea. Daca acesta este un lucru cu care luptati si voi, atunci unul dintre sfaturile mele simple de viata este sa incercati o alimentatie simpla. Este o abordare minimalista a mancarii care m-a ajutat sa reduc drastic timpul, banii si stresul care vin de obicei cu mancarea si cumparaturile alimentare.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.