Pe ce bunuri ar trebui sa cheltuiti cei mai multi bani?

Una dintre cele mai mari greseli financiare pe care le-ati putea face este ca, pe masura ce castigati mai multi bani, incepeti sa cheltuiti mai multi bani. Ca o persoana care este inclinata spre un stil de viata modest, sunteti mereu in cautarea unor modalitati de a economisi bani – dar, in acelasi timp, va rasfatati ocazional cu mici exceptii.

O strategie pe care am folosit-o recent cu mult succes se refera la locul unde petrec cel mai mult timp si cumpar lucruri care sustin aceste activitati.

De exemplu, intr-o saptamana petrec destul de putin timp:

– Lucrand in biroul meu de la domiciliu;
– Calatorind;
– Dormind.

Pentru ca petrec atat de mult timp pentru a scrie si efectua cercetari din biroul meu de acasa, am investit intr-o noua tastatura mecanica, un monitor de computer masiv pentru a vedea mai multe lucruri pe ecran simultan si un birou de sedere / munca. Cu cativa ani in urma, am investit intr-un laptop nou.

Pentru ca petrec o treime din timpul zilei (si a vietii) dormind, m-am gandit sa cumpar o perna noua si o masca de dormit frumoasa pe care sa o folosesc atunci cand calatoresc. Chiar daca, la fel ca mine, nu esti unul care sa-ti faca griji, merita sa te tratezi din cand in cand, cheltuind bani pe chestii care sustin cum iti petreci deja timpul.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.