Pe ce bunuri ar trebui sa cheltuiti cei mai multi bani?

Una dintre cele mai mari greseli financiare pe care le-ati putea face este ca, pe masura ce castigati mai multi bani, incepeti sa cheltuiti mai multi bani. Ca o persoana care este inclinata spre un stil de viata modest, sunteti mereu in cautarea unor modalitati de a economisi bani – dar, in acelasi timp, va rasfatati ocazional cu mici exceptii.

O strategie pe care am folosit-o recent cu mult succes se refera la locul unde petrec cel mai mult timp si cumpar lucruri care sustin aceste activitati.

De exemplu, intr-o saptamana petrec destul de putin timp:

– Lucrand in biroul meu de la domiciliu;
– Calatorind;
– Dormind.

Pentru ca petrec atat de mult timp pentru a scrie si efectua cercetari din biroul meu de acasa, am investit intr-o noua tastatura mecanica, un monitor de computer masiv pentru a vedea mai multe lucruri pe ecran simultan si un birou de sedere / munca. Cu cativa ani in urma, am investit intr-un laptop nou.

Pentru ca petrec o treime din timpul zilei (si a vietii) dormind, m-am gandit sa cumpar o perna noua si o masca de dormit frumoasa pe care sa o folosesc atunci cand calatoresc. Chiar daca, la fel ca mine, nu esti unul care sa-ti faca griji, merita sa te tratezi din cand in cand, cheltuind bani pe chestii care sustin cum iti petreci deja timpul.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *