Cele mai bune aplicatii – Partea a II-a

Iata restul aplicatiilor:

5. Simplenote (fiecare platforma, gratuit). O aplicatie minunata, simpla si frumoasa, care este disponibila pentru aproape orice platforma sub soare. Aplicatia este atat de simpla incat nu puteti nici macar bold sau text italic in ea. Eu personal folosesc aceasta aplicatie pentru capturarea ideilor pe parcursul zilei, precum si pentru capturarea intentiilor mele zilnice cand calatoresc. Aceasta aplicatie este pe toate dispozitivele mele si nu am putut trai fara ea.

6. Toggl (fiecare platforma, gratuit, cu planuri platite). O aplicatie simpla de urmarire a timpului, care poate fi setata pentru a va urmari automat timpul.

7. Insight Timer (iOS, Android, gratuit). Aceasta este aplicatia mea preferata de meditatie si am le-am incercat destul de mult pe toate. Insight Timer include meditatii ghidate, meditatii de somn si un simplu cronometru de meditatie. Dar puterea reala a aplicatiei consta in modul in care va permite sa vedeti, in timp real, cine altcineva mediteaza in intreaga lume – inclusiv pe langa voi. Aplicatia va tine, de asemenea, responsabila cu memento-uri de meditatie – si puteti avea si prieteni in aplicatie.

8. Things (iOS, Mac, 10-50 $). Ultimele trei ponturi din lista sunt disponibile numai pentru dispozitivele Apple, dar as fi fost nevoiti sa nu le includem; acestea sunt cateva dintre cele mai bune aplicatii disponibile pe orice platforma. Lucrurile sunt o aplicatie de lista frumoasa, puternica si incantatoare. As fi mult mai putin productiv si organizat fara ea.

9. Fantastic (Mac, iOS; $ 5- $ 50, in functie de tipul dispozitivului). In opinia mea, Fantastical este cea mai buna aplicatie din calendar pentru orice platforma. Din pacate, este disponibil numai pentru Mac si iOS, dar daca va aflati in ecosistemul Apple, aplicatia merita cu usurinta achizitia. Cateva dintre caracteristicile mele preferate: folosirea limbajului natural pentru a intra in evenimentele din calendar, o mini-fereastra convenabila care va permite sa accesati calendarul indiferent de ceea ce faceti pe computer, o interfata frumoasa si suportul complex al fusului orar.

10. Soulver (Mac, iOS; $ 3-9). Multe dintre lucrurile pe care le calculez in fiecare zi sunt prea complexe pentru un calculator, dar nu sunt destul de complexe pentru o foaie de calcul. Aici intra Soulver. Soulver va permite sa tastati problemele ca pe hartie si apoi sa le rezolvati. In plus, este foarte usor, usor de utilizat si rapid. Toata lumea recomand aceasta aplicatie.

Daca doriti sa va concentrati mai mult, sa cititi mai multe carti si sa va organizati viata, dati-le pe aceste aplicatii.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.