Ce face Salma Hayek pentru un ten perfect? Nu se spala pe fata!

Iata un secret: Salma Hayek nu se mai spala pe fata de cativa ani de zile. Sau nu a mai facut-o pana de curand. Da, locuiesc intr-un oras mare si se machiaza mai tot timpul este adevarat, insa este foarte, foarte atenta cu sfaturile specialistilor.

Problemele tenului sunt personale, fara dubiu. Ceea ce este bine pentru tenul unei femei nu se va aplica, fara indoiala, la tenul tau. Dar, pentru ca este o feminista convinsa, Salma Hayek a marturisit pentru un tabloid american ca de cativa ani de zile nu s-a mai spalat pe fata. Decizia de a nu mai folosi tot felul de geluri spumante si de curatare a facut minuni pentru tenul multor femei. Dar in ultimele zile ale lunilor reci, de iarna, acestea incep sa simta ca au nevoie de mai mult ajutor. In cazul in care te regasesti in aceasta situatie, ar trebui sa acordati credit acestei masuri sugerate de specialisti!

Si in timp ce unele femei folosesc uleiuri naturale pentru a se hidrata corespunzator in timpul iernii, altele prefera sa nu se mai spele pe fata dimineata, astfel incat sebumul generat in mod natural sa le ajute tenul sa ramana sanatos si stralucitor indiferent de anotimp si temperaturi. Crema de zi cu extract natural de miere poate face, de asemenea, minuni, pentru femeile care sufera de un ten uscat.

Ca aproape orice alt produs de infrumusetare, includerea agentilor de parfumare in compozitia acestora poate genera efecte nedorite. De asemenea, este bine sa observati potentialul rutinei de frumusete pentru a nu va perturba sistemul endocrin!

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.