Eu sunt femeie

Femeile sunt extraordinare!

Firi atat de sensibile, de puternice si totodata gingase. Ma uimeste in fiecare zi curajul lor, dar sunt si extrem de complicate. Sunt vanitoase, romantice, hotarate si iubitoare. Petrec ore in sir in fata unui dulap plin si spun ca nu cu ce sa se imbrace. Sunt atat de haioase, de efemere si de adorabile.

Citind, urmarindu-le cu privirea si analizandu-le comportamentul, intelegi de ce sunt atat de minunate. Ele ne dau viata, ne poarta in pantece timp de noua luni de zile si ne invata tot ce stiu. Ne iau in brate, ne explica ce e iubirea, dar si dezamagirea. Sufera odata cu noi, ne tin de mana cand facem primi pasi si plang cand plecam de acasa. Doamne, cat de minunate sunt si cate sacrificii fac ele pentru noi. In numele iubirii. In numele iubirii pentru sot, pentru parinti, pentru copii, femeile sunt invincibile!

Daca ma gandesc mai bine, orice femela lupta pentru ceea ce al ei. Ati vazut vreodata o catelusa gestanta? Tineti minte teama si transpiratia de pe sirea spinarii cand ati facut contact vizual? Era sa ma muste una o data, insa niciodata nu am judecat-o. Eu intrasem pe teritoriul ei si era normal sa isi apere puii. Tot ce facusem era sa indraznesc sa admiri micutii catelusi, insa ea a facut ceea ce orice mama ar face. I-a protejat. Am facut vaccinul necesar si de atunci sunt mai atent, dar niciodata nu am purtat pica. Ba chiar am adoptat unul dintre catelusi deoarece erau maidanezi. Imi place sa imi imaginez ca undeva acolo sus, mama protectoare e fericita sa isi vada puiul atat de bine ingrijit.

Femeile sunt extraordinare si nu imi vine sa cred cat de norocosi suntem ca le avem. Trebuie sa le respectam, sa le admiram si sa le veneram!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.