Cum eviti sa se depuna praful pe aparatele de finess

aparatura fitness

Multi dintre noi, mai mult sau mai putin profesionisti, s-au aratat increzatori in obiectivele lor cand a venit vorba de aparatele de fitness. Si tot multi dintre noi, in decursul a cateva luni, au devenit exemplele expresiei „acum e cuier”. Pentru ca, din pacate, nu ne asumam pe deplin obiectivele pe care ni le stabilim si cadem prada ritmului alert de zi cu zi care ne impiedica sa fim productivi si in ceea ce tine de felul in care ne mentinem.

In capul listei de to do trebuie sa se regaseasca disciplina. In orice activitate v-ati angrena, porniti intotdeauna cu o schema precisa a timpului de care beneficiati, astfel incat sa va impartiti timpul in asa fel incat sa acoperiti toate task-urile repartizate in ziua respectiva. Disciplinati-va si incetati sa fiti adeptii procrastinarii.

O a doua recomandare ar fi sa pozitionati corect aparatele de fitness. Alegeti un loc spatios al locuintei, aerisit si ferit de prea multa tehnologie. In acest fel nu veti fi tentati sa va pierdeti concentrarea si interesul pentru ceea ce faceti si veti constata ca veti petrece chiar mai mult timp in compania aparatelor de fitness.

Cel mai important sfat pe care un profesionist vi l-ar da, daca si-ar face si timp pentru fiecare dintre noi, ar fi sa exersati. Exercitiul este mama invataturii, in orice context si in orice domeniu. Asadar, faceti-va timp zi de zi pentru a transforma exercitiile de fitness si aerobic intr-o rutina, iar aparatele in prietenii de nadejde ai siluetei voastre.

Iar daca sunteti de parere nu este nimeni in masura sa va dea sfaturi, reflectati asupra investiei pe care tocmai a-ti facut-o, in tehnologia de top incorporata in aparatele de fitness si ganditi-va, doar, ca folosindu-le veti fi scutiti de banii platiti pe abonamentele de fitness, pe transport, pe echipament, iar lista poate continua. Depinde doar de voi si de cat de determinati sunteti sa aveti un trup de invidiat si, inainte de toate, perfect sanatos.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.