Renuntati la suparare si alegeti compasiunea

Daca te simti suparat cu altcineva, fie cu un iubit, sau cu un coleg, poti sa te lupti cu sentimentele de suparare alegand compasiunea si concentrandu-te asupra umanitatii.

Sa ne confruntam cu asta – este foarte usor sa te enervezi cu oamenii, dar nu e niciodata un sentiment placut. Uneori aveti un motiv bun si, uneori, nu atat de mult … dar oricum, mai des decat cea mai buna optiune este sa lasati lucrurile sa mearga. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa intrerupeti o clipa si sa ganditi un gand umanist despre persoana care v-a deranjat.

Data viitoare cand te enervezi cu cineva incearca sa-ti schimbe focalizarea de la ceea ce au facut sa te deranjeze si sa alegi in schimb sa te gandesti la povestile lor.

Daca nu cunoasteti pe cineva bine, puteti da atentie gesturilor mici. Aceste momente mici actioneaza ca o reamintire ca persoana care va enerveaza este o persoana reala, cu sentimente si lupte la fel ca tine.
De multe ori, am o imagine a modului in care imi va juca ziua in minte. Imi imaginez ca merg mai devreme in biroul meu, facand o ceasca de cafea frumoasa si fierbinte si avand o dimineata fantastic de productiva. In schimb, uneori, viata se intampla diferit. Nu-mi gasesc cheile si am intarziat. Cand ma duc sa-mi fac cafeaua, nu e lapte. Imi deschid casuta postala si incep sa fiu in avalansa si data viitoare cand ma uit la ceas este deja ora 10:00. Dimineata mea este pe jumatate trecuta, nu am nicio cafea si nu am facut nimic de pe lista mea.

In acest moment, este foarte usor sa treceti ziua aceasta ca o „zi rea”; cand aveti mari sperante pentru cum se vor intampla lucrurile, este dezamagitor si frustrant atunci cand lucrurile nu merg asa cum a fost planificat. Cu toate acestea, atunci cand va concentrati asupra modului in care va asteptati ca ceva sa fie, poate fi dificil sa vedeti realitatea situatiei.

Daca mi-am lasat asteptarile si mi-am deschis mintea, pot sa vad ca ziua mea este incetinita, dar mai este inca mult timp pentru mine sa schimb cursul zilei mele.

Daca va aflati frustrat sau deranjat pentru un lucru mic care vi s-a intamplat, incercati sa o intrerupeti pentru o clipa si nu lasati asteptarile dvs. sa va influenteze experienta.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.