Simplificarea vietii – Partea a III-a

8. CONSTRUITI RUTINE

Exista unele lucruri din viata, pe cat de neplacute sunt, nu pot fi evitate. Mancaruri, cumparaturi alimentare – cu totii avem lucrurile pe care ne place foarte mult sa le facem. O modalitate de a gasi niste bucurii simple in aceste lucruri stresante sau neplacute (orice ar putea fi pentru tine) este sa construiesti rutine si obiceiuri in jurul lor. Accesati sisteme care va permit sa faceti sarcinile fara prea mult gandire sau stres. Cand stii exact cum ai de gand sa te apropii de ceva, de multe ori se elimina o parte din stresul de a o face.

9. OPRITI-VA

Cu totii avem momente cand suntem super ocupati si uitam sa ne oprim vreodata si sa respiram. Apoi, cand in sfarsit obtinem un pic de oprire, habar nu avem cum sa-l cheltuim. Am descoperit ca cele doua lucruri care ajuta la adaugarea unei oarecare simplitate in viata mea sunt in primul rand, planificand momentul in care este oprit timpul si in al doilea rand, planificand ce sa fac in timpul respectiv

10. DECIDETI CE ESTE SUCCESUL

Am constatat ca ne comparam foarte des. Suntem ingrijorati ca nu ne traim cele mai bune vieti atunci cand nu se potrivesc cu tambururile marcante ale tuturor celorlalti. Definirea succesului pentru tine se adauga intr-adevar capacitatii tale de a urmari o viata simpla. Va puteti folosi valorile pentru a va ghida aici. Poate ca succesul pentru tine inseamna pur si simplu sa petreci timp de calitate cu copiii si sa mananci bine. Daca acest lucru este adevarat, sa tii pasul cu viteza vietii altora nu mai conteaza brusc.

11. MISCARE

Exista ceva despre o plimbare care va ajuta sa va limpeziti mintea. Chiar daca doar pentru acel moment, viata se simte putin mai simpla si frumoasa. Daca te vei gasi vreodata intr-un loc care are nevoie disperata de o simplitate, incearca sa faci o plimbare! Este un sfat simplu, dar atat de puternic, care a facut o diferenta uriasa in viata mea.

12. MAI PUTINA EXPUNEREA MEDIA

Petrecem atatea ore defiland si cautand fara minte. Pentru ce? Cautati ceva specific sau doar completati timpul? Luati traseul simplu de viata si deconectati-va un pic in fiecare zi!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.