Scopul productivitatii pentru mine

Scrierea despre productivitate in mod orb este putin asemanatoare scrierii despre a fi insarcinata. Nu voi sti niciodata cum ar fi si scrierea despre asta ar fi destul de inutila. Acelasi lucru este valabil si pentru acest proiect – scrierea despre productivitate este minunata, dar daca schimbarile pe care le experimentez produc castiguri masurabile in viata mea, as putea sa scriu si pentru The Times.

Care este scopul acestui blog? Care este scopul acestui articol?

Care este scopul in a deveni mai productiv pana la urma?

Daca va uitati la postarile existente, veti vedea cateva subiecte care se bucura de mai multe postari decat altele. Anume: hack-uri de timp, hack-uri de energie, minte si meditatie, si fii mai minunat, sau mai productiv!

Productivitatea are un scop diferit in functie de persoana, dar iata ce imi doresc eu:

  • Vreau sa am mai multa energie, timp si atentie
  • Si daca urmati site-ul pe tot parcursul anului, veti obtine si voi acelasi lucru!

Stiu ca o multime de oameni doresc sa devina mai productivi, astfel incat sa-si poata petrece tot timpul facand ceva important, dar asta nu este abordarea pe care o voi lua in considerare, pentru un motiv foarte simplu. Daca vreti sa faceti tot mai mult, indiferent cat timp sau energie aveti, nu veti avea niciodata timp sa deveniti mai minunati sau sa va intoarceti sa apreciati tot ce ati facut.

Acesta este scopul unei persoane care incearca sa fie mai productiva – cel putin pentru mine. eu inca lucrez la latura mea de lamaita productiva. Insa va spun ca abia astept sa va impartasesc experimentele pe care le voi face pentru a ajunge acolo.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.