Echilibrul apare atunci cand esti sincer cu tine

In profunzime, la un anumit nivel, stiti ce aveti nevoie cel mai mult in acest moment – si daca veti putea sa va aliniati viata cu acele prioritati, va veti simti echilibrat.

Problema este ca adevaratele tale prioritati (cele care vin din interior) concureaza probabil cu mult zgomot. Aproape ca va pot garanta ca acum va simtiti vinovat sau stresat pentru ceva ce credeti ca „ar trebui” sa faceti si nu pentru ca este important pentru dvs. In schimb, se datoreaza faptului ca simtiti presiune din lumea exterioara. Ia in considerare aceste exemple:

  • Incercati sa ajungeti la o clasa de pilates pentru ca va place? Sau pentru ca este ceea ce fac toate celelalte femei in zilele noastre?
  • Va puneti accent pe decorarea sarbatorilor deoarece este o traditie importanta? Sau pentru ca esti ingrijorat de ce vor gandi vecinii?
  • Lucrezi pana tarziu deoarece cariera ta este importanta pentru tine? Sau pentru ca vrei ca alti oameni sa creada ca ai succes?

Acestea sunt, evident, exemple alcatuite, dar ganditi-va la ceea ce cantareste in mintea voastra chiar acum. Incerci sa jonglezi mingi care nu-ti apartin? Doar tu poti raspunde la aceasta intrebare, dar te rog sa-ti amintesti – daca incerci sa gasesti spatiu in viata ta pentru ceea ce conteaza pentru tine si ceea ce conteaza pentru toti ceilalti, atunci vei ramane fara loc.

Pentru a gasi echilibru in viata, trebuie sa inveti cum sa reglezi zgomotul. Cred cu adevarat ca va fi intotdeauna timp pentru lucrurile care conteaza cel mai mult, dar trebuie sa fii sincer in ceea ce este. Dupa cum spune acest lucru, puteti face orice, dar nu puteti face totul.

Ganduri finale privind gasirea echilibrului
Pentru a fi clar, cred ca dificultatile de productivitate si gestionarea timpului sunt importante pentru a duce o viata echilibrata, dar sunt instrumente care va pot ajuta doar daca incepeti cu mentalitatea corecta.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.