Cuptorul incorporabil cu autocuratare iti face munca mai usoara

Indiferent de cat de multa atentie ii acorzi cuptorului, inevitabil acesta se murdareste atunci cand gatesti. Aceasta activitate casnica ocupa mult timp, asa ce de cele mai multe ori energia te paraseste exact in momentul in care ar trebui sa cureti cuptorul si amani sarcina pentru ziua urmatoare. In timp, depunerile capata o forma destul de neplacuta si apare intrebarea: cum sa curat cuptorul repede si usor?

Ei bine, pe cuptorincorporabil.ro gasesti suficiente modele de cuptoare cu autocuratare. Timpul pierdut chinuindu-te sa cureti suprafetele cu resturi de mancare devine o amintire nefericita, iar cu ajutorul functiei de autocuratare totul este lipsit de impuritati in scurt timp si fara pic de efort.

Autocuratarea poate fi de mai multe feluri: catalitica, pirolitica, hidrolitica sau EcoClean.

Prima din aceasta enumeratie, autocuratarea catalitica este prezenta in cazul cuptoarelor prevazute cu un invelis catalitic al peretilor din interior. Acest invelis absoarbe murdaria si lasa cuptorul perfect curat.

Cunoscuta ca fiind cea mai avantajoasa si mai eficienta metoda de curatare, autocuratarea pirolitica foloseste procesul de piroliza care reprezinta transformarea la temperaturi ridicate a unor compusi. Aerul din interiorul cuptorului incorporabil poate atinge temperaturi de pana la 500 de grade Celsius , timp in care grasimea si resturile de mancare sunt in mod automat curatate.

Autocuratarea hidrolitica foloseste o tehnologie cu aburi, intalnita in cazul cuptoarelor incorporabile de ultima generatie. Jumatate de litru de apa este utilizat pentru a produce o cantitate de aburi necesara curatarii cuptorului.

O metoda unica si extrem de eficienta, care va ajuta sa faceti economii este autocuratarea EcoClean,  o metoda care nu face risipa de energie. Aceasta solutie inovatoare foloseste un invelis format dintr-un material special care este presarat cu particule nanoceramice ce au rolul de a descompune resturile de mancare.

Autocuratarea este o functie esentiala a unui cuptor incorporabil care va scuteste de timp si efort pentru a indeparta murdaria si va ajuta sa aveti mereu un cuptor perfect curat.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.