Vreau sa slabesc!

De ceva timp, am cam absentat la capitolul de mancare sanatoasa. Intre munca de birou, calatorii si respectarea deadline-urilor plus evenimentele personale, obieciurile mele alimentare s-au dus de rapa. M-am ingrasat cateva kilograme, nimic grav, dar as vrea sa scap de ele. Insa vreau sa fac acest lucru treptat, sanatos si sa adopt un nou stil de viata.

Daca esti in cautare de inspiratie, idei de urmat in timpul dietei si ce stil alimentar ar trebui sa abordezi, iti recomand cartea How Not to Die. Din aceasta carte iti voi enumera trei strategii pe care le voi utiliza pentru a ma motiva in lupta mea cu kilogramele in plus.

1. Responsabilitate
Responsabilitatea poate ajuta enorm la antrenamentul hainelor noi. Iata cateva moduri in care intentionam sa devenim mai responsabili pentru urmatoarele 13 saptamani: Prin gasirea unui partener de raspundere. Fac parteneriat cu prietenul meu David – care doreste sa dea si el cateva kilograme jos. De asemenea, voi face parteneriat cu Ardyn in acelasi timp. Urmarind reciproc activitatea (prin aplicatia Apple Watch Activity). Prin dezvoltarea ritualurilor comune, cum ar fi mancatul si lucrul mai des impreuna.

2. Urmarirea
In viitor, vom putea vedea unde mergem si incotro ne indreptam cu acest nou stil de viata. De asemenea, voi avea o discutie cu contabilul meu (in fiecare saptamana sau doua), astfel incat sa putem vorbi despre cum merg lucrurile si suntem pe cale sa ne indeplinim obiectivele. Pe langa inregistrarea greutatii, Ardyn si cu mine vom inregistra tot ceea ce mancam in MyFitnessPal, aplicatia populara de urmarire a alimentelor, pentru a stopa supraalimentarea.

3. Anticiparea obstacolelor
Cand incerci sa dezvolti un nou mod de viata, esti mai probabil sa il gasesti. Din acest motiv, fac un ritual saptamanal pentru a anticipa orice obstacole in a manca sanatos in fiecare duminica, cand imi planific si saptamana. Obstacolele sunt infinit mai usor de rezolvat, mai degraba decat dupa.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.