Remedii care functioneaza impotriva acneei

Remedii care functioneaza impotriva acneei

In adolescenta am suferit de acnee, dar am gasit remediile potrivite impotriva cosurilor. Cel mai bun mod de a explica aceasta rutina si de ce functioneaza este datorita simplitatii sale. Nu exista produse care sa fie scumpe si nu contin ingrediente exotice. In ceea ce priveste tehnica, este ceva ce probabil (ar trebui) sa faceti in fiecare zi. Toate aceste informatii va fac curios sa aflati pasii? Atunci hai sa ajungem la asta!

Usurinta acestei rutine de ingrijire a pielii este ca se face dimineata, iar apoi noaptea. Nu exista loc de eroare si nu este greu sa va amintiti. Veniti dimineata, ori de cate ori va pregatiti pentru o zi, spalati-va fata cu un produs de curatare, de preferat unul care contine cel putin 10% peroxid de benzoil, deoarece va trata acneea moderata pana la severa. Daca sunteti prudenti folosind ceva puternic, exista concentratii de 2,5% si 5%.

Peroxidul de benzoil este cel mai eficient pentru tratarea acneei, deoarece ucide bacteriile. Actioneaza ca un exfoliant, eliminand celulele moarte ale pielii si sebumul excesiv produs de pori. Pentru cei care credeti ca este foarte daunator pentru piele, nu este indicat sa il folositi prea mult. In afara de asta, nu puteti merge prost folosind acest ingredient.

Dupa ce va curatati pielea dimineata, porii dumneavoastra sunt deschisi, astfel incat aplicarea unei creme hidratante este o necesitate. Va trebui sa restabiliti hidratarea in pielea dvs. pentru a preveni aparitia unor noi eruptii. Apoi, puteti aplica machiajul sau continuati cu ziua in care va aflati, ca oricare alta zi de lucru.

Pentru seara, urmati aceeasi rutina ca si dimineata. Curatati machiajul, apoi spalati-va fata cu acelasi produs de curatare. Puneti o crema de noapte pentru a va hrani pielea si culcati-va,

In aceasta rutina nu exista un milion de produse implicate care va lasa pielea si porii deshidratati, iar semnele le veti observa in cateva luni de zile.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.