Nu v-am povestit niciodata despre cariera mea

CARIERA MEA INAINTE + DUPA MINIMALISM

Sa ne uitam la un exemplu al acestei schimbari de mentalitate in actiune: cariera mea.

Puteti citi povestea completa despre modul in care minimalismul mi-a influentat cariera, dar iata un scurt rezumat:
Inainte de minimalism, mi-am petrecut mult timp simtindu-ma blocat in meserii pe care le urasc. Finantele mele au scapat de sub control. Eram in datorie si traiam un salariu mizerabil.

Cand am descoperit minimalismul, mi-am redus din cheltuielile cu casa si masina, am oprit cumparaturile fara minte si mi-am redus costul vietii cu mai mult de 50%. Am devenit un om fara datorii , am pus bani deoparte si pentru prima data am avut spatiu respirator pentru a incepe sa ma gandesc la alegerile mele in cariera.

Trairea intentionata m-a inspirat sa revin la elementele de baza si sa ma intreb ce a insemnat intr-adevar o cariera pentru mine. Mi-am dat seama ca „succesul” profesional (in sensul traditional) nu conteaza pentru mine si il urmaream doar pentru ca credeam ca trebuie. Mi-am dat permisiunea sa fac pasul inapoi si sa fac ceea ce mi se parea potrivit, chiar daca insemna provocarea status quo-ului.

Am renuntat la locul de munca sigur, cu norma intreaga si am inceput sa fac, in schimb, misiuni de scurta durata. Aceasta flexibilitate mi-a permis sa calatoresc in intreaga lume si sa incep acest blog. Blogging-ul a dus la diverse oportunitati si acum blogul meu este singura sursa de venit.  Desigur, a durat ani pentru ca toate aceste schimbari sa apara (cu siguranta nu a fost o schimbare peste noapte), dar sunt 100% sigur ca, daca nu ar fi pentru minimalism, as fi inca blocat la primul pas: prins intr-o slujba pe care o urasc.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.