Disconfortul este pretul admiterii la o viata semnificativa

Puteti sa renuntati, sa va dezabonati si sa spuneti „nu” in fiecare zi, dar nu conteaza cat de mult simplificati – adevarul este ca veti avea locuri ocazionale, pline de stres unde ar trebui sa va ascundeti mai degraba in pat decat sa va confruntati cu lumea. Vor exista intotdeauna haine de spalat, taxe, copii si inima franta; este o parte inevitabila a experientei umane si trairea simpla nu va scuteste de ea.

Numai mortii nu se subordoneaza niciodata, nu primesc niciodata inimile zdrobite, niciodata nu vor simti dezamagirea care vine cu esecul. Emotiile dure fac parte din contractul nostru cu viata. Nu reusiti sa aveti o cariera semnificativa sau sa ridicati o familie sau sa lasati lumea intr-un loc mai bun fara stres si disconfort. Disconfortul este pretul admiterii la o viata semnificativa.

In schimb, pot sa vad ca exista sezoane in viata mea. Uneori fac o treaba importanta pentru mine si sunt dispusa sa fac sacrificii pentru a reusi. Nu mi-e frica sa fac o pauza in mod regulat sau sa aud auditul cum mi-am petrecut timpul, banii si energia pentru a ma asigura ca investesc in ceea ce este cel mai important pentru mine.

In cele din urma, aud de multe ori ca oamenii vorbesc despre simplificarea vietii lor, ca si cum ar fi o linie finala pentru a traversa un punct imaginar in timp in care simplitatea se realizeaza – dar adevarul este ca nu veti fi simplifica niciodata viata voastra.

Viata simpla nu este o sarcina pe care o poti verifica din lista de sarcini. In schimb, este un mod de a trai acolo unde lucrurile pe care le detinem si le reprezinta valorile si prioritatile noastre. Pentru ca vom fi intotdeauna prezentati noilor oportunitati, vor fi intotdeauna hotarari care vor fi luate cu privire la ceea ce facem sau nu in viata noastra. Cu cat practicati mai mult, cu atat este mai usor sa luati aceste decizii, dar ele nu vor disparea niciodata. Si realistic vorbind, veti lua si cateva decizii gresite.

Acest lucru nu inseamna ca viata voastra nu va deveni mai simpla cu timpul! Este doar o amintire ca o viata simpla si intentionata este un mod de viata si nu o destinatie. Este rareori usor, dar aproape intotdeauna merita.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.