Aspectul barbatesc se opreste astazi la accesorii profesionale

Stilul masculin a atins noi culmi in secolul 21, acolo unde diverse frizuri avangardiste, tinute non-conformiste si aspectele care mai de care mai atractive si inovative tin sa acapareze publicul larg.

De la prezentari de moda, la vedete autohtone si reviste de life-style, fiecare om isi creeaza un model si are in vedere schimbarea atitudinii sau a lookului raportandu-se la ce este la moda si cum ar putea sa se faca mai placut atat in fata propriei persoane cat si a celor din jur.

Astfel, saloanele de infrumusetare au de tinut in frau atatea si atatea dorinte, iar iscusinta personalului uman si accesoriile profesioniste tind sa dea un nou farmec si o noua dimensiune stilului masculin.

Dar cum ramane cu ingrijirea personala? Barbatii acorda o foarte mare importanta aranjarii barbii, dar si a parului, astfel incat aceasta sa corespunda cu felul de a fi, personalitatea si vestimentatia.

Insa noi stim ce face diferenta: aparat profesional de tuns parul.

In vremurile noastre insa, avem posibilitatea sa alegem dintr-o gama diversificata de accesorii pentru ingrijire personala, iar acest lucru o spun chiar producatorii, care ne dau foarte multe dileme atunci cand vine vorba de alegeri.

Doriti ceva simplu, profesionist si economic? Mai jos noi va oferim cateva variante care merita luate in seama cu desavarsire.

Aparat de tuns Remington HC5150

La doar 80 lei, redus cu peste 40% fata de valoarea sa initiala, acest aparat de tuns face parte dintr-o clasa superioara de aparate Remington, capabila sa ofere viteze si performante la superlativ.

Motorul este de de doua ori mai rapid si poate fi folosit pe orice tip de par fie uscat fie umed.

Lamele sunt compuse din otel inoxidabil iar accesoriile sale ne ajuta sa oferim o aranjare si o stilizare usoara a parului imediat dupa ajustare.

De asemenea poate fi intretinut usor, periuta de curatare si uleiul de lubrifiere nelipsind din acest incredibil pachet.

Masina de tuns Taurus IKARUS

La doar 119 lei, aceasta masina de tuns fara fir este exact exemplu ideal cand vine vorba de raportul profesionalism-pret.

Dispune de o autonomie a bateriei de pana la 60 minute, iar motorul puternic cu pana la 7500 rotatii asigura actionarea pe orice tip de par indiferent de lungimea sa.

LED-ul ne arata functionabilitatea masinii de tuns, precum si durata de viata a bateriei.O calitate aparte este reprezentata de functia de filare si de accesoriile prezente astfel incat sa asigure un look de neuitat.

Zgomotul produs de aceata masina de tuns este unul foarte mic, asa ca nu ne ramane decat sa ne bucuram de calitatea unei frizuri stilate.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.