Rich Girls si premiile obtinute la Lalexpo 2018

Inteligenta este sexy, cu atat mai mult cu cat reprezentantele sexului frumos se intrec in premii care mai de care mai vanate la concursurile de videochat.

Asa cum si-a obisnuit audienta, Rich Girls Studios continua traditia anului anterior, si se intoarce de la Gala Lalexpo Awards cu trofeele serii. Rich este despre perseversenta si pasiune, insa iata ca toate acestea sunt materializate in certificari consistente ale unui status recunoscut in strainatate, mai exact in Columbia, acolo unde nume grele din industria videochatului si modele de talie internationala au fost uimite de ce au putut face romancele de la Rich Girls. https://www.facebook.com/richgirlsstudios/

Rich Girls a fost desemnat Best International Cam Studio pentru al doilea an consecutiv, preluand fraiele suprematiei in fata competitorilor de temut din industria videochatului si dovedind inca o data, daca mai era necesar, ca este numarul 1 in lume la formarea de modele de top. Povestea continuata vorbeste despre un an presarat cu succesele modelelor Rich, ale caror venituri au crescut semnificativ odata cu dezvoltarea lor si progresul in cariera. Gratie noii platforme lansate la inceputul acestui an, Rich Girls si-a extins principiile prin cooptarea unor modele cu potential de talie internationala, in care investeste considerabil, punandu-le la dispozitie conditii de lux si opulenta, dar si tratamente de infrumusetare costisitoare.

Best Female Webcam Model pentru singurul model din Romania care a participat la Lalexpo

Studio de videochat la nivel mondialRich Girls Studios se mandreste cu Emma, modelul caruia i-a fost decernat premiul Best Female Webcam Model, de altfel si singurul model videochat din Romania care a luat parte la Gala Lalexpo Columbia 2018. Tanara a spulberat orice fel de asteptari printr-un parcurs notabil in decursul anului anterior, bucurandu-se, acum, de recunoastere nationala si internationala. Emma poarta cu incredere eticheta brandului Rich, brand care pare sa convinga tot mai multe tinere sa imbratiseze o cariera profitabila si de succes. Nu este o impatimita a operatiilor estetice si este posesoare unui sex-appeal care o transforma intr-o bomba cu ceas in fata camerelor de filmat, dar cu toate acestea, Emma isi recunoaste inceputurile si se bucura de ceea ce, cu ajutor si sprijin din partea echipei Rich, a reusit sa obtina.

Model Rich in aria profesional si model de feminitate in viata reala, Emma este un indicator de personalitate si atitudine si o prezenta care generaza aprecieri oriunde s-ar afla. De altfel, veleitatile sale sunt responsabile pentru castigurile pe care a reusit sa le obtina la Rich Girls, dar si motivul pentru care tot mai multi utilizatori petrec din ce in ce mai mult timp in compania ei, fie ea online. Profesionalismul Emmei a fost, totusi, unul dintre factorii care au declansat acordarea premiului Best Female Webcam Model in cadrul Galei Lalexpo 2018, tinand cont de faptul ca prezenta a fost una numeroasa, iar concurenta deloc de neglijat. Totusi, se pare ca training-urile oferite de Rich la inceputul carierei in videochat au facut diferenta intre modelul Emma si celelalte modele concurente, fiindca aparitia acesteia a fost absolut ravasitoare, de la speech si pana la tinuta aleasa cu stil.

Rich Girls Studios s-a intors de la Gala Lalexpo 2018 desfasurata in Columbia cu doua mari premii vanate de nume grele din industria videochatului la nivel mondial. Pentru al doilea an consecutiv, Rich Girls Studios a fost desemnat „Best International Cam Studio”, pozitionandu-se la momentul actual drept cel mai bun studio videochat din lume, in timp ce modelul Emma, premiat cu trofeul ” Best Female Webcam Model 2018″ se pozitioneaza, la momentul actual, ca un model recunoscut la nivel international. Cu toate acestea, Rich Girls Studios nu se multumeste cu putin si promite sa continue traditia Galelor Lalexpo si in 2019!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.