Cum sa profitati la maximum de profilul de LinkedIn

Daca introduceti expresia „LinkedIn este inca relevant?” pe Google, sugestiile includ „este LinkedIn inca relevant 2015”, „este LinkedIn inca relevant 2016” si asa mai departe – si din moment ce raspunsul pentru 2018 este inca da, merita sa stii cum sa profiti la maximum de profilul LinkedIn.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti profita la maximum de profilul de LinkedIn in 2018:

1. Nu asteptati pana cand schimbati jobul pentru a va schimba profilul. Pastrati-l actualizat cu realizarile vostre profesionale – lucrari, proiecte, prezentari si multe altele.

2. Scrieti titlul cu atentie si specificati cine sunteti si ce faceti.

3. Imbunatatiti adresa URL a profilului. Daca nu ati facut-o deja, personalizati-o cu numele dumneavoastra pentru a scapa de acel sir de numere aleatorii.

4. Nu aveti o imagine de profil care este in mod clar o autoevaluare. O fotografie realizata cu camera foto este mai buna, dar nu este ideala – daca nu rugati pe cineva sa va faca o fotografie reusita, puteti sa va sprijiniti telefonul undeva si sa utilizati functia temporizatorului camerei.

5. Scapa de rezumatul profilului general plictisitor. Prezentati clar ce puteti oferi angajatorilor – includeti realizarile, obiectivele, interesele si abilitatile dvs. utilizand cuvintele cheie relevante din industrie. Nu-l face prea formal – nu este vorba de CV-ul tau.

6. Incercati sa evitati cele mai utilizate cuvinte. LinkedIn „Top 10 Global Buzzwords” pentru 2018 (doar anuntat acum cateva saptamani) sunt „specializati”, „experimentati”, „priceputi”, „leadership”, „pasionati”, „experti”, „Strategic „si „focalizat”.

Folosesti LinkedIn? Cat de des iti actualizezi profilul? Aveti vreun sfat pentru ceilalti cititori despre cum puteti profita la maximum de profilul dumneavoastra de LinkedIn? Spune-ne parerea ta!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.