Cum iti poti structura viata in jurul lenei de zi cu zi?

Exista doi pasi pentru a elimina lenea din viata voastra. Primul este sa realizezi ca lenea este o arta, si probabil ca nu esti lenes prin tot ceea ce faci. Al doilea pas este de a adauga o ordine in jurul lucrurilor pe care le amanati.

Ganditi-va la limitele lenei voastre. De exemplu, suntem lenesi cand vine vorba de a ne ridica din pat, de a manca sanatos si de a rezista distragerii de la munca. Cu toate acestea, suntem mult mai lenesi cand vine vorba de a munci, pentru ca nu ne place ceea ce facem. Dupa ce va imaginati limitele, adaugati o anumita structura sarcinilor care declanseaza lenea. Aceasta structura va va impiedica sa va rasfatati prea mult:

Pastrati-va telefonul si tableta in alta camera atunci cand munciti.
Pregatiti-va echipamentul de fitness cu o seara inainte.
Inchideti-va conturile de Netflix, social media si email atunci cand aveti o activitate.
Stiti ca mancati ceva care este in fata voastra doar pentru ca e acolo. Incepeti prin a tine la vedere mancare sanatoasa si flyere ale firmelor de catering care se ocupa cu meniuri healthy.
Daca e vorba de weekend, suntem adesea prea lenesi pentru a ne ridica din pat. La culcare, puneti telefonul in alta camera, astfel incat sa fie nevoie sa va ridicati pentru a opri alarma.

Exista nenumarate moduri de a adauga structura in jurul lenei in munca si viata voastra. Daca esti prea lenes sa faci o alergare la pranz, ia-ti un prieten funny sa te sustina moral. Daca intampinati probleme sa va treziti devreme, incercati trucul cu telefonul mobil.

Lenea este o arta si trebuie tratata ca atare. Cu ironii si glume, dar niciodata cu timp pierdut.

Succes!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.