Cele mai apreciate preparate cu specific libanez din meniul Ganesha

Restaurantul libanez Ganesha din Bucuresti (www.ganeshacaffe.ro/restaurant-libanez) te asteapta cu o atmosfera orientala calda si primitoare ce te va transpune intr-o lume colorata de basm. Si pentru ca experienta sa fie autentica, simturile trebuiesc sa fie completate de gusturile inconfundabile ale bucatariei libaneze.
Explozia de arome si ingrediente proaspete creaza gusturi de care te vei indragosti subit.

Printre cele mai apreciate preparate specific libaneze regasim traditionalul Fatoush. Aceasta este o salata pe baza de legume proaspete (ridichii, rosii, castraveti, ardei gras, salata verde) rasfatate intr-un dressing de lamaie, menta si sos de rodie, si lipie prajita.Hommous-ul e asemenea, extrem de apreciat de clientii restaurantului nostru, datorita gustului inconfundabil si a diversitatii de sortimente. Aceasta gustare satisface si cele mai pretentioase preferinte culinare. Disponibil in varianta simpla, cu pin sau cu carne (vita) acest preparat readuce gustul libanez autentic aproape de tine.

Daca vrei sa incerci o combinatie delicioasa de antreuri, aperitivul Ganesha este alegerea ideala caruia cu greu ii pot rezista pofticiosii. Contine hommous, Labane-crema de iaurt proaspata si Moutabal- vinete coapte cu iaurt si condimente. Daca doresti sa cunosti putin din cultura gurmanda a libanezilor, trebuie sa incepi cu aceste preparate care sintetizeaza combinatia exploziva de arome traditionale. Si ce ar fi o masa fara o supa calda delicioasa? Supa crema de linte este un preparat traditional libanez extrem de indragit. Servita calda cu crutoane crocante de paine aromata, supa de linte este o alege sanatoasa si delicioasa.

Un alt preparat ‘vedeta’ este Ras Asfour cu muschi de vita sau pui. O combinatie delicioasa de carne perfect gatita si sos acrisor de rodie. Acesta poate fi servit simplu sau cu orez. Si binenteles, kebabul autentic ocupa primul loc in preferintele clientilor datorita gustului incomparabil al carnii fragede condimentate, perfect gatita de bucatarii nostri. Stiai ca kebabul a fost inventat in antichitate? Exita dovezi ca acest preparat este unul dintre cele mai vechi retete ce s-au pastrat pana in ziua de azi, fara interventii majore la reteta originala. Iar cel mai indragit desert din meniul nostru, care intrece chiar si baclavaua, este traditionala salata de fructe libaneza. Aceasta salata este spectaculoasa prin aspectul si gustul sau. Este servita intr-o jumatate de ananas si este asezonata cu inghetata si topping de ciocolata cu lapte. Portia generoasa de 2 kg devine rasfatul papilelor gustative si deliciul momentelor frumoase alaturi de prieteni.

In cultura libaneza, savuratul bucatelor delicioase impreuna cu familia este un obicei istoric, ce semnifica dragoste si apartenenta. Motiv pentru care noi tratam cu respect mancarea, folosind doar retete autentice si ingrediente de cea mai buna calitate. La restaurantul Ganesha, savurezi bucate traditional libaze alese cu dragoste si te bucuri de momente frumoase alaturi de cei dragi!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.